Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Gra w przeglądarce

Zans

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PL.jpg

1. Wchodzimy na :

https://www.brick-force.com/pl

2. Klikamy tu :

1344109551-U687933.jpg

3. Jeśli nie mamy ściągniętego UNITY WebPlayer ściągamy + instalujemy .

4.Cieszymy się z gry !

1347124469-U687933.png

Opublikowano

To bardzo dziwne ale podczas kiedy jestem na przegladarce , loguje się na swoje konto zjeżdzam na dół nie ma przycisku "I agree" do czego zmierzam ? do tego że powinno być tam napisane akceptowanie umowy gry albo że nie akceptujemy ja tam mam tylko umowę i nie mogę odpalić gry pomoże mi ktoś ?

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Opublikowano

@UP

Zrozumiałem "piąte przez dziesiąte" -> chcesz zagrać w BF przez przeglądarkę , klikasz i nie możesz grać ? Może nie masz Unity WebPlayer ?

1347124469-U687933.png

Opublikowano

Mam przecież gdybym go , nie pobrał to by mi się nie właczało spróbuje jeszcze raz zainstalować ten program [reinstall]

Opublikowano

Tak ja mam zresztą zrobiłem je kiedyś ale wtedy była beta i trzebało klucz , 4 dni temu weszłem na stronę brick force i usłyszałem że już za darmo można grać nie trzeba tych "kluczy" więc się ponownie zalogowałem na moje konto , weszłem na mpcforum schodziłem na dział combat arms i zobaczyłem ten temat zrobiłem tak jak tutaj pisze czyli weszłem na stronę i odpalilem wersje przegladarkową gry , przed chwilą zrobiłem reinstalke programu i nic nie pomogło , mam zrobione konto na brickforce , i jak właczam brickforce na przegladarce to muszę wpisać hasło i emaila... , wpisuje loguje się no i ta jeban* umowa a nie ma i agree czy coś w tym cholera stylu , i założe się że autor tego "beznadziejnego" tutorialu jest taki zajebisty że nawet nie zagrał w wersje przeglądarkową , tylko gra na cliencie po prostu weszedł na stronę na tą wersje przeglądarkową [tam jest] a jego oczą pokazuje się że do zagrania jest potrzebny taki a taki program... czyli zabawa kozaka w poradniki brawo.

Opublikowano

Otóż nie pisz bzdur typu , że w nią nie grałem bo to bzdura . Taka informacja -> wszystkie konta zrobione na BECIE zostały trwale usunięte ! Być może trwają prace nad wersję przeglądarkową ?! Jak wiemy większość osób nie była zadowolona z tej wersji . Jeśli to jest "beznadziejny" poradnik a autor czyli ja się na tym nie znam to wyjdź i znajdź kogoś znającego się na tym . Osobiście preferowałem grę na cliencie , wersja przeglądarkowa miała ogrom błędów oraz częste rozłączanie serwerów .

1347124469-U687933.png

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Otóż nie pisz bzdur typu , że w nią nie grałem bo to bzdura . Taka informacja -> wszystkie konta zrobione na BECIE zostały trwale usunięte ! Być może trwają prace nad wersję przeglądarkową ?! Jak wiemy większość osób nie była zadowolona z tej wersji . Jeśli to jest "beznadziejny" poradnik a autor czyli ja się na tym nie znam to wyjdź i znajdź kogoś znającego się na tym . Osobiście preferowałem grę na cliencie , wersja przeglądarkowa miała ogrom błędów oraz częste rozłączanie serwerów .

poradnikiem nazywasz tekst "kliknij na guzik graj, a następnie ciesz się grą?

Jeśli ktoś nie ma unity web player to wywali alerta, że jest potrzebny.

Tu nie ma co tłumaczyć, no chyba ,że ktoś ma osiem lat i czytać nie potrafi.

Opublikowano

UP

oni maja UnityWebPlayer , tylko nie mogą zaakceptować umowy bo nie ma przycisku "I Agree" lub "Zgadzam się" .

1347124469-U687933.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ten poradnij jest poziomu, jak posmarowac kanapke pasztetem.

Koledzy wyzej nie moga nacisnac, bo gra przez przegladarke nie jest dostosowana i przycina obraz

Opublikowano

Poradnik został napisany dla niewiedzących o takich funkcjach a na świecie chodzą osoby,które nawet nie wiedzą jak obsługiwać się Word'em więc żeby nie pisać "Wchodzisz tu i masz" rozwinąłem to o kilka zdań.

1347124469-U687933.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...