Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ubuild.tk [NonPremium] [Tekkit 3.1.1]

Ryuuzaki2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taa... Kolejna prezentacja servera, którą czytam, co nie ma wypisanych modów tylko ich możliwości... Mnie na przykład nie interesuje, co mogę zrobić, bo bym poszedł na wiki i zobczył. Lepiej wygldają angielskie prezentacje, w których jest takie info jak:

Mody:

Pluginy:

Czarna lista itemów (nie można craftować):

Odnośnik do technicpack.net

Co wyróżnia ten server (nie bajery, typu miła atmosfera, znalazłem do tej pory tylko jeden taki server, mały angielski, można było sobie o kogoś pożyczyć itemy i zawsze ci oddał, miły czat, ogarnięty admin, jeden na server wystarczył, do tego sam grał jak człowiek)

Może bym sprawdził, jak zrobisz ładną prezentację :)

Sory za krytykę, ale wczorajszy post, a nie ma odzewu.

Opublikowano

Taa... Kolejna prezentacja servera, którą czytam, co nie ma wypisanych modów tylko ich możliwości... Mnie na przykład nie interesuje, co mogę zrobić, bo bym poszedł na wiki i zobczył. Lepiej wygldają angielskie prezentacje, w których jest takie info jak:

Mody:

Pluginy:

Czarna lista itemów (nie można craftować):

Odnośnik do technicpack.net

Co wyróżnia ten server (nie bajery, typu miła atmosfera, znalazłem do tej pory tylko jeden taki server, mały angielski, można było sobie o kogoś pożyczyć itemy i zawsze ci oddał, miły czat, ogarnięty admin, jeden na server wystarczył, do tego sam grał jak człowiek)

Może bym sprawdził, jak zrobisz ładną prezentację :)

Sory za krytykę, ale wczorajszy post, a nie ma odzewu.

Wybacz ale nie lubie sie bawic w jakies kolorowanie czy wklejanie badziewnych obrazkow ;] Co do modow mozesz sprawdzic na stronie serwera a pluginy to po prostu wejdz na serwer i napisz /plugin. Co do przedmiotow na czarnej liscie to nawet glupi grajacy na tekkicie domyslilby sie ze zablokowane sa nuki, reaktory atomowe i tym podobne niszczace mape. A jesli nie grales nigdy na tekkicie to po co ci to wiedziec jak i tak nie ogarniesz o czym ja pisze. Wiec nie wiem w czym rzecz lezy, zawsze mozesz namalowac sobie tęcze na kartce i przykleic na monitor ;] Pozdrawiam

Opublikowano

Totalny fail temat do zamkniecia link zewnetrzny ... widac jeszcz ze nie ogarniaja tylko chca wasze passy albo zwiekszyc liczebnosc swojego forum ...

Temat zostal zgloszony wyzej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...