Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pliki serwerowe by Badar.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Mam postawiony serwer na plikach by badar. Jest możliwe żebym wgrał tam gotowca od rykoxa?

Druga sprawa to postawiłem serwer na virtual boxie , portmap włączony, wszystko okej, i w tych pliczkach jest już gotowa strona reje.

Mi ona działa, ale innym nie, co zrobiłem nie tak?

Jeszcze takie jedno pytanie, co zrobić żeby na ten serwer wejść?

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Witajcie.

Mam postawiony serwer na plikach by badar. Jest możliwe żebym wgrał tam gotowca od rykoxa?

Druga sprawa to postawiłem serwer na virtual boxie , portmap włączony, wszystko okej, i w tych pliczkach jest już gotowa strona reje.

Mi ona działa, ale innym nie, co zrobiłem nie tak?

Jeszcze takie jedno pytanie, co zrobić żeby na ten serwer wejść?

Na pewno można postawić usuwasz oryginalne wgrywasz swoje i działa a co do rejestracji porty masz otwarte ?

15961668440157620438.png

Opublikowano

Na pewno można postawić usuwasz oryginalne wgrywasz swoje i działa a co do rejestracji porty masz otwarte ?

Tak.

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

W zasadzie to co oni by musieli ściągnąć żeby wejść na serwer? Starczy spolszczenie + metin z 2008 roku? Czy client?

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

Żeby ludzie mogli wejść na twój serwer to wystarczy im client 2010/12r. z ustawionymi portami i ip.

Chybaże mają już clienta innego to wystarczy że wyślesz im swoje root, locale pl, uiscript i launchera. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...