Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Mapka Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Szukam Mapki Metin2 Pod Serwer... Chodzi mi o Zbudowane Miasta Każdego Królestwa, Expowiska itp itd.. Ogółem Mapka Metin2...

Proszę o Pomoc... Szukałem Jej Bardzo Dużo Ale Nigdzie Nie Znalazłem. Kiedyś Widziałem Taką Mapkę Ale Nie Potrzebowałem Jej Na Juz;/

Proszę o Pomoc

Kompot45

PolishMe

Opublikowano

Ludzie, dział dobry, on chcę mapkę z metina zbudowaną w MC. Jak by to napisał w Metin 2 to wtedy by było źle. A do tematu, wątpie aby ktoś taką posiadał.

KHA`ZIX!

Opublikowano

Nie ma takiej mapy i nie będzie. Dla czego ?

1. Metin to gówno , i nikt nie zaprzeczy.

2. Tworzenie wszystkich królestw , wszystkich map trwałoby wieczność.

3. Nikt nie był na tyle głupi , żeby coś takiego tworzyć. Po co mapa z metina w minecraft ? Bezsens.

prawdziwasygnatura.png

Opublikowano

Nie ma takiej mapy i nie będzie. Dla czego ?

1. Metin to gówno , i nikt nie zaprzeczy.

2. Tworzenie wszystkich królestw , wszystkich map trwałoby wieczność.

3. Nikt nie był na tyle głupi , żeby coś takiego tworzyć. Po co mapa z metina w minecraft ? Bezsens.

Metin to <Za przeproszniem> gówno. Więc nikt nie będzie z niego budować mapki w Minecraft

ktos was sie prosil zebyscie dawali swoja opinie na temat metina ? tylko posty nabijacie

a co do tematu to widzialem taka do 1.8.1 mialem temat w ulubionych ale temat jest wyczyszczony bo autor sie wycofal nwm o co mu chodzilo to byla jakas niebieska stronka wystarczylo zmienic tabliczki na pl jak znajde na 1.3.1 to dam edita :DDD pozdrawiam all :D i tych 2 hejterow Pancerniak i Alanpl3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...