Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]ile średnio zarabia D.Max warto go nabyc?

Komunikator18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem tak, duzo tanszy od 8 tierow. Na pewno wiecej od 5 zarabia i ma duzo wieksze dmg.

Ja bym kupil tylko juz mam czolg do zarabiania. Co do zarobku to nie wiem, nawet jeszcze w grze go nie widzialem pewnie wiecej od churchila jakies 30-60k moze.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ja też mam D.Maxa i faktycznie, działo ma konkretne. Ale pancerz pozostawia wiele do zyczenia, oczywiście nie jest to czołg tylko niszczyciel czołgów, więc nie pancerz tu się liczy. Jednakże ciężki czołg trudno rozwalić szczególnie gdy jest to Tiger, czy IS-3.

Opublikowano

Ja też mam ten czołg i nawet jak padniemy na samym początku to jesteśmy do przodu 5k, a jeżeli jest niezła bitwa to i 20k, ponieważ amunicja jest droga, za 26 pocisków i parę odłamkowych należy zapłacić 20k .Mówię z własnego doświadczenia .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Koleś na yt pokazywał że d maxem zarabia sie za wygrana bitwe ok 40 tysi kredytów bez premium.

Chyba sobie go kupie :D

sig2@502663720-0RbIT@eu@2@0@11111111111111@1111111111111@00101@pl@0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...