Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dot. Darmowych BF

Bruce123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie odnośnie darmowych BF przez SponsorPay. Zrobiłem kilka reklam, akceptowałem e-mail. Na koniec bylo napisane rzeczy typu "Rejestracja Pomyślna. Być może Tobie uda się wygrać Aparat XXX." Po czym zadnych dalszych wiadomosci na e-mail nie dostałem. Jest to coś w stylu, że zrobiłem wszystko dobrze, lecz muszę czekać do losowań, czy wygram aparat. Oczywiście robiłem wedle poradników, nie podawałem. Robiłem proxy na USA, ale też nie dostaje Battle Funds'ów. Właśnie problem tkwi w tym, że nie dostaję tych Battle Funds'ów. Możecie coś poradzić? Nagradzam lajkami.

Opublikowano

@UP

Czekam już ponad pół godziny i nic, a z tego co gram to każdy jakieś itemy za BF, nie wiem czy oni kupują to, czy też nabijają sposobem reklam. W każdym bądź razie gracz z 1 poziomem, raczej nie kupywałby BF? ;x

Opublikowano

Ehh nie zawsze ci przychodzi jak używasz w amerykańskich reklamach danych typu Imię-Marian Nazwisko-Nowak to trudno żeby ci przyszły wejdz na strone fake name ganerator i stamtąd dane wpisz to ci przyjdą ale nie zawsze musisz czekać więcej nawet to zależy.

Opublikowano

@Sogoane

Robiłem tak jak mówisz i nic, nawet jeśli już to na polskich powinno być okej, prawda? Zrobilem wlasnie anketę, pozwole sobie dac cytat po jej zakonczeniu

Gratulacje!
Ankieta została pomyślnie ukończona! W podzięce za poświęcony czas i za dzielenie się opinią z nami, zostałeś(aś) automatycznie wprowadzony(na) do naszego systemu loterii z nagrodą wartości zł3000 otych. Pamiętaj: możesz wziąć udział w jednym badaniu ma dzień, co zwiększy Twoje szanse na wygraną! Powodzenia!

Opublikowano

Doszło 500 BF, ale nie wiem skąd, a no i pytanie, czy to co w zielonych ramkach typu "+436" to jest ilosc BF za podaną reklamę?

Opublikowano

Nie, na SponsorPay, jest stronka i obok w zielonej ramce "+xxx" (gdzie x to wartość liczby), to chyba liczba ile dostanę za wypełnienie danej ankiety lub za zarejestrowanie się?

Opublikowano

Dają jak im się spodoba. Rób ankiety od suwrej czy coś ( jak wybierzesz kategorie ankiety to ta najdroższa działa ale jest trudno odpowiednio wypełnić ).

Opublikowano

@UP

Zrobiłem właśnie do tej firmy co mówiłeś i dałem wyżej co zostało napisane. Ankieta była dłuuuga... A po jej zrobieniu dostałem tylko 500 BF, gdzie było napisane,iż dostane ok. 3000. Nie wiem, może dostałem za jakąś wcześniejszą ankietę, nie mam pojęcia...

Opublikowano

Bo na sponsorpay to tylko małe sumy można zarabiać. Ja na zarobiłem 2 tys. bf na polskim ip a na angielskim to po półgodzinie czekania na załadowanie się strony to mi się już nie chciało nawet myśleć o tym jak długo by mi się ankiety wczytywały więc ci nie powiem jak to jest na innym ip.

Opublikowano

@Bruce123 możesz sobie sprawdzić za jakie ankiety dostałeś fundsy w zakładce POMOC(prawy górny róg) na stronce SponsorPay, na dole strony są ukończone transakcje.

wgzxgl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...