Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Nie wiem co wybrać ?

Havaii

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wybra? ?

• Nexon Cash
      8
    • Konto do WarRocka
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam zajebisty Dylemat a więc do rzeczy. Mam do wydania 50zl i nie wiem co lepiej kupić Konto to WarRocka czy NX? no nie wiem dlatego może wy mi pomożecie daje Posty Lajki.

@Edit

Nie ma już Piwa bo nie o to kaman

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Ja bym wybrał nx cash i grać na obecnym koncie albo nowym. Na koncie które kupisz mogły być używane hacki i zostać zbanowane nawet jak grasz czysto. Mówię na swoim przykładzie. Kupiłem 45 lvl wbiłem 2 kupiłem premke i dostałem bana. Zresztą lvl nie gra a i tak każdy zacznie cie wyzywać od hackerów jak masz dobre staty -_-'

Opublikowano

Ja bym wybrał nx cash i grać na obecnym koncie albo nowym. Na koncie które kupisz mogły być używane hacki i zostać zbanowane nawet jak grasz czysto. Mówię na swoim przykładzie. Kupiłem 45 lvl wbiłem 2 kupiłem premke i dostałem bana. Zresztą lvl nie gra a i tak każdy zacznie cie wyzywać od hackerów jak masz dobre staty -_-'

Przecież można to zgłosić to na Allegro ?

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

@UP

jak by nie patrzeć to 2up ma trochę racji

może i zgłosisz to ale zanim cała sprawa się zakończy minie trochę czasu + na koniec wrócisz do punktu wyjścia... :(

@TOP

Jak masz 50zł do wydania

to lepiej kupić sobie NX Cash(najlepiej przelewem bo najtaniej xD )

ale co kupić za NX'y to już sam musisz wybrać bo w końcu każdy lubi czymś innym grać :D

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Zadaj sobie pytanie czy grasz dla przyjemności czy dla konta. Wielu moich znajomych patrzy się na lvl ratio itd.Ja się pytam po co to komu. To nie jest gra MMO gdzie bijąc lvl stajesz się coraz silniejszy itd. Tutaj liczy się zręczność pomysł - skill. Tak więc jeżeli grasz dla tego pierwszego wybierz NX'y.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Przecież można to zgłosić to na Allegro ?

To nie było z allego tylko od kolegi który nie wiedział że na koncie były używane jakieś wspomagacze.

Opublikowano

Zadaj sobie pytanie czy grasz dla przyjemności czy dla konta. Wielu moich znajomych patrzy się na lvl ratio itd.Ja się pytam po co to komu. To nie jest gra MMO gdzie bijąc lvl stajesz się coraz silniejszy itd. Tutaj liczy się zręczność pomysł - skill. Tak więc jeżeli grasz dla tego pierwszego wybierz NX'y.

Ja gram tylko i wyłącznie dla przyjemności bo po co mi Pr0 ratio i Pr0 lvl? jak mi nic nie daje to kasy itd ?. Lubię sobie pograć dobrym ekwipunkiem dlatego chce kupić nx albo konto z dobrym ekwipunkiem

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Z tym że, zauważ Grasu, i inni podobnie myślący użytkownicy, za 50 zł NX'y kupisz 10000 więc starczy Ci na gold premkę.

Jak kupisz konto, na którym jest dużo dinarów, jakiś fajny retail, bądź premka albo premka i dinary, to chyba lepiej kupić konto, bo premka w dzisiejszych czasach jest bardzo droga (50 zł za preme?!) więc jeśli tak jak powiedział Grasu, uznajesz że liczy się broń wybierz konto na którym znajduje się retail, bądź dinary + krótki okres czasu premki. Nie patrz na lvl, bo on o niczym nie świadczy. Liczy sie zabawa ulubionymi broniami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...