Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny serwer BezHamachi(router DSL)

FireFox1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od razu przepraszam jeśli wciskam się z tematem tam gdzie nie trzeba.

Ostatnio naszła mnie chęć wtajemniczenia się w game-mastera i uruchomienia własnego serwera metin2 na swoim komputerze dla maksymalnie dwóch kumpli.

Na forum się pogubiłem, jest wiele plików gotowców lecz nic nie jest dokładnie opisane.

Moje doświadczenie z prywatnymi serwerami jest zerowe. Dwa lata temu bawiłem się jedynie na chińskich plikach gdzie wszystko było jasno opisane krok po kroku.

Zależy mi na serwerze bez hamachi. (Posiadam router DSL [dostawca internetu Vectra])

Serwer miałby być upodobniony do globalnego metin2.pl jeśli chodzi o przedmioty, dziki wojenne, efekty świecenia się epickich zbroi, smocze łuski, 99lvl itp.

Chciałbym jakiś jasno opisany poradnik od początku do końca.

Pozdrawiam i dziękuje, jeśli ktoś spełni moje oczekiwania.

-Metin2-

PL & PRIV

Opublikowano

Skorzystaj z plików http://mcncc.pl dla takich jak ty w sam raz bez pierdolniętych bajerów będziesz mógł je swobodnie edytować

Polecam pliki http://mcncc.pl

+ Binka najnowsza + wymiana game na 2089 i db. Idealnie

Większość dedyków było na nich robione

To że chcesz go upodobnić to musisz sam zadziałać nikt ci nie da bynajmniej tutaj :)

Opublikowano
Dwa lata temu bawiłem się jedynie na chińskich plikach gdzie wszystko było jasno opisane krok po kroku.

Cholera ... Ja jak się bawiłem i miałem chińskie pliki to były po chińsku i za cholerę nic nie rozumiałem ...

umarł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...