Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin 2 ban

Os1ek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie dostałem bana w metinie za używanie fish bota na starcie mówię że tego nie używałem pokaże wam co napisałem do SGM i prosze mi napisać co mam zrobić żeby SGM mi odblokował konto.Za pomoc daje + albo - jak to co lubi!

Ja:Na konto TheOsieK dostałem blokade konta za używanie jakiś hacków.Chociaż ich nawet do cholery nie używałem.

Idiota Hypno(SGM):Skoro twierdzisz, że nie używałeś niedozwolonego oprogramowania, to odpowiedz na poniższe pytania:

1. Który GM znajdował się przy Twojej postaci (nick, płeć i klasa postaci)?

2. Czy ktoś jeszcze oprócz GMa znajdował się koło Ciebie (jeśli tak to kto)?

3. Czy GM przemieniał się w coś (jeśli tak to w co)?

4. Czy GM przywoływał jakieś metiny lub moby (jeśli tak to wymień jakie)?

5. Czy jakieś postaci handlowały lub próbowały handlować z Tobą w obecności GMa (jeśli tak, to wymień nicki i levele tych postaci).

6. Co jeszcze działo się wokół Ciebie podczas obecności GMa?

Ja:

1.Nie wiem bo miałem przybliżoną kamerę bo mam dosyć słaby wzrok i wygodniej mi mieć przybliżoną kamerę.

2.OlbikDrop też dostał bana ale nie wysłał zgłoszenia bo mówi że i tak nie odblokują mu konta.

3.Nie wiem bo miałem przybliżoną kamerę.

4.Też nie widziałem przybliżona kamera.

5.Nie

6.Nie wiem przybliżona kamera widziałem tylko siebie i kawałek kolegi.

Hypno:Skoro nie potrafisz opisać co się działo gdy był GM, to nie ma podstaw do odblokowania konta.

Arcymistrz
Opublikowano

Jak możesz nie rozumiec tego ?

Słuchaj jest tak, że może była to prawda, jednak to jest taka klasyczna wymówka :D, jeśli chcesz coś zdziałac, polecam napisac przez support, bo z tego co zrozumiałem pisałeś do SGM, a nie do support'u, trafi Ci się może ludzki człowiek, który zrozumie a jak nie, to napisz jak mogłeś, odpowiedziec, skoro miałeś przybliżoną kamerę, jak się uprą dalej to niech zdradzą Ci sposób jak widziec co się dzieje wokół Ciebie jak masz przybliżoną kamerę -.-. Oni nie mogą Ci napisac, od tak, że nie widziałeś to masz FB i nie ma unban'a, muszą Ci to udowodnic.

Opublikowano

po za tym GM powinien coś pisać za nim zbanuje. Dla mnie to jest chore banować każdego kto stoi i łowi... Pisz do nich.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

GM zanim Ciebie zbanuje zazwyczaj pisze do Ciebie na PW, i stoi obok Ciebie (ale Ty miales ,,przybilzona kamere'' i nic nie widziales'')

Ale jestem raczej pewien iż napisał Ci PW.

Ta wymowka z tym ekranem słaba jest. Nie było Ciebie przy komputerze jak FB łowił, pewnie nie odpowiedziałeś na PW i masz bana.

Jesli sie myle to przepraszam, ale takie jest zdanie na ten temat - dziwna sprawa i tyle..

Opublikowano

w regulaminie wyraznie jest napisane, ze MUsisz odpisac gm-owi go to nir interesuje ze brat lowil:)

Opublikowano

Autor temaru jest śm9eszny, jak nie można widzieć GM czy też innych posatci obok ?

Wyjaśneinei jest edno, mogłeś mieć fb i zerkałeś co jakis czas i nie zwracasz uwagi na to, bo do jasnej ciasnej jakim cudem nie widzile co sie wokolcibeie dziej?!

poza tym SGM nie ma obow. spr. logi poniewaz sam widzial, byl uczestnikiem wyd.

Arcymistrz
Opublikowano

@Up

Czytaj ZE ZROZUMIENIEM, miał przybliżoną kamerę, wejdź sobie do gry i przybliż na maksa, zobaczysz wtedy ;)

Jak mógł widziec, skoro normalnie łowił ryby ? Fish Bot nie ma czegoś takiego, że zdradza siebie odrazu -.-.

LOOOGIKA NA TYM FORUM JEST CUDOWNA ! xD

Opublikowano

Tak. GM pisał, a Ty nie widziałeś. Spróbuj odpisać mu, że miałeś przybliżoną kamerkę i po prostu nie widziałeś...

Warto mu wspomnieć, iż mógł on napisać do Cb PW i wtedy byś widział...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

w regulaminie wyraznie jest napisane, ze MUsisz odpisac gm-owi go to nir interesuje ze brat lowil:)

masz odpisac a gm niema prawa banowac jak niejest w 100% pewnien ze ktos ma fb -.-

Kradne , gwalce i zabijam

azwgvn.png

Opublikowano

masz odpisac a gm niema prawa banowac jak niejest w 100% pewnien ze ktos ma fb -.-

Jesli nie odpisuje a dalej łowi to chyba już jest na 100% pewien, że to bot (fb) a nie czlowiek łowi?

Opublikowano

No ale autor tematu twierdzi, że nie używał. Niech się autor tematu wypowie, bo coś mi tu śmierdzi. Albo GM banuje bez dowodów(no to masz pecha, nie odwołają bana/ czyli po prostu nie pisze na szepcie, tylko się w coś zamienia jak debil, a GM nie ma takiego prawa) albo autor tematu kłamie i bocił po prosu -,-. Nie ma sensu dalej prowadzić tematu jeśli autor tematu się nie wypowie.

Edit. "Hypno:Skoro nie potrafisz opisać co się działo gdy był GM, to nie ma podstaw do odblokowania konta. " Ja bym mu tak napisał. Skoro nie ma żadnych dowodów(screenów idt.), że ktoś coś robił w jego obecności i że GM nie napisał na szepcie do niego to nie ma Pan podstaw do zablokowania konta.

Poproś go o dowody.

Może to chaotycznie napisałem ale mam racje. GM nie ma żadnego prawa bezpodstawnie nikogo banować. Święta racja co napisał Istny Diabeł. GM nie może sobie banować każdego kto łowił.

Dajmy na to, że 10 osób sobie łowiło to każdemu by dał bana a potem sprawdzał czy mają fish boty? To jest bez sensu, ale on tak właśnie zrobił...

No chyba, że autor tematu kłamie i używa fishbota, no ale ja po raz drugi proponuje, żeby autor tematu się wypowiedział, albo zamknąć temat bo sie spam zrobi i tyle -,-.

Opublikowano

Nie masz szans na to by odblokowali ci konto, jeżeli nie wiedziałeś co sie działo wokół ciebie.

Opublikowano

No ale autor tematu twierdzi, że nie używał. Niech się autor tematu wypowie, bo coś mi tu śmierdzi.

No dziwna sprawa nie?

Albo GM banuje bez dowodów(no to masz pecha, nie odwołają bana/ czyli po prostu nie pisze na szepcie, tylko się w coś zamienia jak debil, a GM nie ma takiego prawa) albo autor tematu kłamie i bocił po prosu -,-.

Nie ma czegos takiego jak ,,GM banuje bez dowodow'', uzyles dobrego stwierdzenia moim zdaniem ,,autor tematu kłamie i bocił po prosu'' bo innego logicznego wyjasnienia nie ma

Edit. "Hypno:Skoro nie potrafisz opisać co się działo gdy był GM, to nie ma podstaw do odblokowania konta. " Ja bym mu tak napisał. Skoro nie ma żadnych dowodów(screenów idt.), że ktoś coś robił w jego obecności i że GM nie napisał na szepcie do niego to nie ma Pan podstaw do zablokowania konta.

Najpierw przeczytaj regulamin, ktory akceptujesz rejestrujac sie w grze, a potem pisz kto ma jakie prawo. Nie musza, a nawet nie mogą ujawniac dowodow.

Może to chaotycznie napisałem ale mam racje.

Fakt, chaotycznie, ale czastkowa masz racje :>

GM nie ma żadnego prawa bezpodstawnie nikogo banować. Święta racja co napisał Istny Diabeł. GM nie może sobie banować każdego kto łowił.

Dajmy na to, że 10 osób sobie łowiło to każdemu by dał bana a potem sprawdzał czy mają fish boty? To jest bez sensu, ale on tak właśnie zrobił...

No chyba, że autor tematu kłamie i używa fishbota, no ale ja po raz drugi proponuje, żeby autor tematu się wypowiedział, albo zamknąć temat bo sie spam zrobi i tyle -,-.

Przecież wiadomoze ze GM nie banuje pierwszego lepszego.

Autor tematu postawił bota, napisał do niego GM, stał obok niego zamieniony w jakiegos moba/npc(ale ten wymyslil sobie ze ma slaby wzrok) Oczywiscie nie odpisał i dostał bana.

A teraz kombinuje z tym zwrokiem -_-

Opublikowano

Czy tak czy tak powinien napisać na szept. A nie wiadomo czy na ten szept napisał. Niech się autor tematu wypowie, bo mi się zdaje, że on ten temat ma w dupie i się w nim w ogóle nie wydziela. Temat do zamknięcia, bo się spam zrobił.

Opublikowano

Czy tak czy tak powinien napisać na szept. A nie wiadomo czy na ten szept napisał. Niech się autor tematu wypowie, bo mi się zdaje, że on ten temat ma w dupie i się w nim w ogóle nie wydziela. Temat do zamknięcia, bo się spam zrobił.

GM zawsze pisze na szept, moze nawet napisać do kogos, jak ma zablokowany szept. On się już raczej nie wypowie, a jak już napiszę to znowu jakieś bzdury. Także uważam, że do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...