Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Championy podobne do Tryndy

KSC21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Kilka dni temu zacząłem grać w lola. Na początku zafascynowałem się Nocturnem. Teraz w rotacji jest Trynda - i to nim właśnie cisne. Niestety, wiele osób na MPC go ciśnie i podobno jest "słaby" (nie wiem, ze 2-3 mecze były takie, że ktoś mnie dosyć wyraźnie ciachał). Szukam alternatywy. Nie wiem, Nocturne trochę drogi.. 6300 bodajże tych PZ. :< Z góry dzięki ;)

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

może i nie są podobni ale jak dla mnie na podobnym 'poziomie'

olaf

jax

alistar (jest darmowy ze skórką)

garen

zobacz jakie mają skille i sam domysl się czy Ci odpowiadają :) (z ww. najlepszy Jax ale pewnie inni by się o to kłócili :D)

a Trynda faktycznie jest slaby (jak dla mnie; nie te skille)

@DOWN akali i fiora to zupelnie inny poziom także shaco dla początkującego to zła propozycja

Hejo

Opublikowano

Jeśli powiesz mi jak go budujesz to mogę Tobie troche pomóc w grze Tryndamerem bo jak narazie jako Trynda nie scisną mnie 5 vs 1 ;) [wiem o noobskim ulti ;D]

Siemka! Kilka dni temu zacząłem grać w lola. Na początku zafascynowałem się Nocturnem. Teraz w rotacji jest Trynda - i to nim właśnie cisne. Niestety, wiele osób na MPC go ciśnie i podobno jest "słaby" (nie wiem, ze 2-3 mecze były takie, że ktoś mnie dosyć wyraźnie ciachał). Szukam alternatywy. Nie wiem, Nocturne trochę drogi.. 6300 bodajże tych PZ. :< Z góry dzięki ;)

Sprubój Mastera Yi, Olafa, Jaxa, Shaco, Akali i Fiore to są postacie na poziomie tryndy

Pisz pomoge w sprawie LoL'a ;) Zapraszam na PBE i na GLOBAL ;)

Opublikowano

Po pierwsze przepraszam za to co za chwile napisze ,,Prosi to się świnia'' Wyraźnie napisał ,,Championy podobne do Tryndy'' Więc nie wiem o co Ci chodzi z tym ,,dla dobra ogółu''

Pisz pomoge w sprawie LoL'a ;) Zapraszam na PBE i na GLOBAL ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...