Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro - Przestroga dla kupujących no i beka :D

CODER_BEST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Mam dla was fajną aukcję pod tytułem, był już taki temat gnioty z allegro no to to jest świetny przykład czytajcie i lejcie w gacie :D

Ze śmiechu :D

http://allegro.pl/dell-755-core2-v-pro-6550-4-gb-dvdrw-xp-nowy-i2504689150.html

Normalnie potwór xD

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Głównie do biura to, ale rozwalają opisy typu: "Podnosi moc komputera do GIGANTYCZNYCH ROZMIARÓW". Już lecę do mamusi po pieniądze na tego morderczego potwora :D.

BTW: Na allegro są o wiele większe gnioty ;)

7m9a.png

Opublikowano

Ale już nie chodzi do czego on jest czytajcie wszystko tam jest napisane to tak jakby to był jakiś potwór na którym odpalisz GTA4, BF3, + Skrym i to na raz... :P

A tam DDR2 :P karta graficzna 348MB chyba :P jeszcze napisane obraz Full HD :D no weźcie :P jak ktoś się zna to będzie miał beke.. . :P

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

No co, do HTPC super, dzięki za aukcję. Przynajmniej dali dobrego proca. Do FHD starczy. Kiedyś widziałem że w biurze Pentium D 775 z integrą pracował w 1920x1080 :D

Ramu też dużo, jak gpu nie będzie miało VRAM to weźmie z ramu pc. Albo można ustawić. Bardzo fajny komputer. Wystarczy walnąć coś na poziomie HD 6770 i we wszystko pogra no oprócz BF`a :)

Jak ktoś jest obcykany to ma komp do gier za mniej niż tysiaka. I lepiej wyjdzie niż H61+G530+HD 4850 jak to w większości poniżej patola wygląda. Gorzej sprawa z PSU

Opublikowano

niezły sprzęcik biurowy i dla grafika nie mającego dużych wymagań , w sumie większość opisów się zgadza tylko podkolorowana górnolotnymi i trochę bezsensownymi zwrotami

sam składałem dopiero co sieć z 10 takich zestawów w klaster i jako serwery druku czy plików działają idealnie

jedno pochwalić są tak jak piszą bardzo ciche i nawet mój laptop hałasuje więcej :P

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

i co w tym takiego śmiesznego?

Czyżby autor tematu myślał że w biurach muszą mieć intele i7 i karty graficzne nie wiadomo jakie?

BK.

86644391422569398124.jpgmostroilovemusic.png
Opublikowano

To taki chwyt marketingowy. Pamietam jak miałem bodajże 13lat i widziałem na allegro komputery za 700-900zł które ,,były lepsze'' od tych za 2000+. Tak się na nie napaliłem ze juz miałem kupowac. Ale poczytałem na rózych forach, ,,dokształciłem'' sie w tym temacie i już staram się nie popełniać błędów na Allegro i nie tylko.

Młodzi ludzie, lub nie znający się na komputerach kupią taki komputer a później się dziwią czemu Metin2 im laguje. Przecież On był ultra szybki, miał potężny procesor itp :)

Takie prawo handlu, trzeba jakoś zachęcać.

Opublikowano

ten zestaw jest naprawdę szybki i dokładnie tak jak napisano w aplikacja biurowych i graficznych o niezbyt dużych wymaganiach, słowem nie wspomniano nawet o grach więc zgodnie z opisem napisano prawdę ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Duzo ubarwione, ale jako biurowy komputer jest dobry i starczy do jakiegos photoshopa/worda itp.

Grafika jest zintegrowana taka a nie inna, zeby jak najmniejszym kosztem obslugiwala full hd :)

Tylko te zdjecia nie wiem po co sa wrzucane, chyba tylko dla bajeru. Nie chcialbym byc na miejscu tego faceta :D

chat_desktop.jpg

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Hahaha, jeżeli ktoś się nie zna to sobie pomyśli że to jakiś mega super wyjebany w kosmos komputer a to zwykły szmelc do przeglądania internetu :)

Na tamtej karcie graficznej nie da się grać w żadne gry, nawet przy cs'ie 1.6 fps są w granicach 30 :)

HBV27j.png

Opublikowano

Zapomnieli tylko dopisać "jak na tą cenę"

nie wspomniano nawet o grach
WEJDŹ W PASJONUJĄCY ŚWIAT

GIER I ROZRYWKI

Opublikowano

No właśnie tam co chwila że to chiper super rakieta do gier jakieś tam zdjęcia są czy co.... i tak naprawdę co tam pójdzie no chyba elastomania :D

karta graficzna 374MB czy coś koło tego.... 4GB Ram i co z tego DDR2 wolne :P....

Chodzi tutaj o opis ktoś to opisuje tak jak by było nie wiadomo co :D

@down: Dzięki :D

Opublikowano

To jest moc internetu, każdy może sprzedawać to na co ma ochotę i oczywiście chcieć za to tyle ile ma ochotę i oczywiście reklamować tak jak ma ochotę

8oljm.gif

SERWER NA KTÓRYM ZAGOŚCISZ NA DŁUŻEJ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...