Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie co do 1.3.1

ThePro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno nie sprawdzałem co z minecraftem. Mam wersję 1.2.5 i zastanawiam się czy aktualizować bo podobno dla np miało być tylko demo :x. Dodali je jednak czy nie ma ograniczenia dla nonpremium ?

Opublikowano

Czyli wszyscy No premium gracze będą musieli pozostać na 1.2.5 lub też kupić Gift Koda.

Pozostaje 3 i 4 opcja. To że Mojang się zlituje (wątpie) lub jeszcze to, że jakoś znów będzie dostepny Minecraft dla osób nie posiadających premium'a.

@Edit

@Down

Tego to ja już nie wiem... Musisz przeczekać te 5 dni i tyle...

67qtMtN.png

Opublikowano

Dobra ale ja mam nonpremium i mam normalne nie mam demo. To odrazu pokazuje sie nazwa ' Minecraft 1.3.1 Demo' czy dopiero po 5 dniach

?

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Lepiej żeby kupić grę :3

Nie każdy ma na to kase. Gdyby mc bylo w pudełku to bez wahania bym je kupił ale nie bd kupowal gry przez przelew..

Opublikowano

@up: też tak miałem, ale zaufałem mojangowi i w 2 minuty sprawa załatwiona ;p Jeśli chodzi Ci o rodziców, to w nocy przywiąż ich do kaloryfera, przynieś laptopa i karte kredytową, a potem poczekaj, aż zapłacą i pałką w łeb. Przyjedzie karetka, a jak będą już przytomni to powiesz im, że mieszkanie zaczęło się czadzić i stracili przytomność. -Sprawdzone i działa.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Kurde pobrałem 1.3 i mam problem. Podczas niszczenia klocków mam "lagi" tak jakbym grał na jakimś lagującym serwie. Rozwalam, pojawia się spowrotem po czym znika i pojawia się w eq. Można to jakoś zmienić ? Mc nigdy mi nie lagował. Lan mam wyłączony.

Opublikowano

Kurde pobrałem 1.3 i mam problem. Podczas niszczenia klocków mam "lagi" tak jakbym grał na jakimś lagującym serwie. Rozwalam, pojawia się spowrotem po czym znika i pojawia się w eq. Można to jakoś zmienić ? Mc nigdy mi nie lagował. Lan mam wyłączony.

Skasuj .minecraft i próbuj na "czysto".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...