Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jaka bron do 12 levelu dla medyka (bez ulepszen) ?

st128

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie najlepsza bron do 12 levelu dla medyka bez ulepszen (prosze nie pisac o zestawie i mg36 ) oraz o tym ze bronie z nizszego levelu to dziadostwo blabla... poprostu wyrazcie opinie ktora z tych broni niskiego levelu bedzie najlepsza lub w miare dobra. dzieki !

Opublikowano

według mnie QJY ja patrze na Zasięg broni i Obrażenia bo ja strzelam na sporą odległość ale jak na śrenią i małą odległość chcesz to polecam ci M60 ponieważ to jest taka uniwersalna broń :)

Opublikowano

W takim razie zapraszam na tą stronkę

http://bfp4f.alchemical.ch/pl/compare/result?

dopasujesz sobie broń. Problemów nie powinno być gdyż częściowo stronka jest po Pl ,więc to nie trudne po wybierać interesujące bronie do twojej ceny za jaką chcesz kupić i jedziesz ze statatami jakie są ukazane i wiadomo im lepsze staty tym lepsza broń.Na tej stronce jest wypisane wszystko od A do Z nawet będziesz miał z jaką częstotliwością są drgania broni po strzale itp. m.in dosłownie masz tam wszystko :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...