Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska do tyłu

SebuśPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszyscy patrzmy na Amerykę ale jesteśmy daleko za nimi zaczynając od internetu a kończąc na rozrywce

Przykładowo film "projekt X " zrobił wielką furorę w Ameryce a u nas rozszedł sie bez większej famy ze względu na zazdrość ? czy jak

Nie mogę podać przykładów z życia bo nie mam jak ale podam też teledyskami

gdzie w Polsce takie teledyski już nie wspomnę o imprezach najebać się w trupa i spać :/

Trochę zwiedziłem Europę i chyba muszę stwierdzić że jesteśmy na przed ostatnim miejscu w dobrej rozrywce :)

Proszę o nie wypowiadanie się osób poniżej osiemnastego roku życia bo wiem że dla was najebać się i spać to dobra "zabawa"

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Nie że ostatni pod względem dobrej zabawy tylko ty się bawić najwidoczniej nie umiesz...

My nie ameryka tylko piękny kraj nad Wisłą pamiętaj. Ja się ciesze że jeszcze do tych grubasów się nie zbliżamy kulturowo bo to by była tragedia. W anglii byłeś? Widziałeś jaka tam jest tępizna? Dorosły człowiek proste rachunki na kalkulatorze liczy. U nich imprezy też tak samo wyglądają. Ida do baru najebią się dwoma Budwaizerami po 4% i potem zadymy robią.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Wszyscy patrzmy na Amerykę ale jesteśmy daleko za nimi zaczynając od internetu a kończąc na rozrywce

Przykładowo film "projekt X " zrobił wielką furorę w Ameryce a u nas rozszedł sie bez większej famy ze względu na zazdrość ? czy jak

Nie mogę podać przykładów z życia bo nie mam jak ale podam też teledyskami

gdzie w Polsce takie teledyski już nie wspomnę o imprezach najebać się w trupa i spać :/

Trochę zwiedziłem Europę i chyba muszę stwierdzić że jesteśmy na przed ostatnim miejscu w dobrej rozrywce :)

Proszę o nie wypowiadanie się osób poniżej osiemnastego roku życia bo wiem że dla was najebać się i spać to dobra "zabawa"

co w tym teledysku jest takiego zajebistego? Jebac ameryke i cale amerykanskie gówno

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Nie że ostatni pod względem dobrej zabawy tylko ty się bawić najwidoczniej nie umiesz...

My nie ameryka tylko piękny kraj nad Wisłą pamiętaj. Ja się ciesze że jeszcze do tych grubasów się nie zbliżamy kulturowo bo to by była tragedia. W anglii byłeś? Widziałeś jaka tam jest tępizna? Dorosły człowiek proste rachunki na kalkulatorze liczy. U nich imprezy też tak samo wyglądają. Ida do baru najebią się dwoma Budwaizerami po 4% i potem zadymy robią.

Ty mówisz o pójściu i się najebaniu i o jakiejś tępocie a ja nie o tym :)

Mówię na przykładzie studentów że nie BAWIĄ się tylko Chlają

Byłem w Anglii w ubiegłe wakacje i w klubie Qer coś tam były takie imprezy że to kosmos w Polsce nie spotkałem takiego czegoś ;) nie chodziło by się najebać a by się bawić tańczyć całować i poderwać :P

Byłem nie daleko rzeki i o północy z laskami nago pływali po rzece motorówką ;)

Opublikowano

a byłeś w Tauton, Tiverton, Chard? To są małe miasta, tam jest wieśniarstwo i patologia większa niż u nas, co drugi to down. Myślisz że jeździsz do większych miast i takich osób nie spotykasz?

W dupie mam studentów, trzeba umieć pić ]:->. Polska to piękny kraj i żadna ameryka nogi tu nie postawi

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

a byłeś w Tauton, Tiverton, Chard? To są małe miasta, tam jest wieśniarstwo i patologia większa niż u nas, co drugi to down. Myślisz że jeździsz do większych miast i takich osób nie spotykasz?

W dupie mam studentów, trzeba umieć pić ]:->. Polska to piękny kraj i żadna ameryka nogi tu nie postawi

Ja ci jedno ty mi drugie nie chodzi mi o chlanie a o dobrą zabawe :)

Bo Polacy to biedacy w domu vodki nie maja to darmowa na imprezie chlaja.

+1

Opublikowano

W Polsce ludzie też potrafią się dobrze bawić :)

Trzeba tylko umieć pić, bo nie o to chodzi, żeby się uchlać do zgona, ale o to by się troche odblokować, wyluzować i w tedy to jest zabawa :D

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Myślisz, że w Ameryce studenci mają takie imprezy jak w filmie project x?

Są fajniejsze sposoby dobrze spędzonego czasu. I wcale nie trzeba zniszczyć całego domu czy wydawać dużej kasy.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

No to chyba nie byłeś w Polsce jak zorganizowano lepszą imprezę niż na Project X... było ~2.000 ludzi i wszystko przeniosło się na ulicę, aż wybuchły zamieszki pijanych i przyjechało z 30 wozów policyjnych. Było o tym głośno w gazetach, telewizji, etc.

Opublikowano

Najlepsze melanze sa po wygranym meczu ;))

1xbQbvo.png

Opublikowano

Myślisz, że w Ameryce studenci mają takie imprezy jak w filmie project x?

Są fajniejsze sposoby dobrze spędzonego czasu. I wcale nie trzeba zniszczyć całego domu czy wydawać dużej kasy.

Wiem że to jest tylko na filmach ale i tak potrafią się bawić :)

No to chyba nie byłeś w Polsce jak zorganizowano lepszą imprezę niż na Project X... było ~2.000 ludzi i wszystko przeniosło się na ulicę, aż wybuchły zamieszki pijanych i przyjechało z 30 wozów policyjnych. Było o tym głośno w gazetach, telewizji, etc.

Daro my tu o życiu piszemy a nie scenariusz do filmu :D

Opublikowano

Jest tu duzo prawdy . W polsce jest ciezko wyskoczyc do klubu zostac do 2 nad ranem zeby nie bylo zadymy. Podejdziesz do zlej panienki juz masz przejebane. Duzo osob idzie do klubu aby sie pokazac i napierdalac zamiast sie bawic. Jak chcesz sie bic zapisz sie na boks a nie idziesz do klubu gdzie ludzie ida sie bawic. Nie powiem ze sa ciekawe kluby z kultura , jest nieraz selekcja 21 np. ale to nie u mnie. Ogolnie polacy umia sie bawic ale zabardzo odwala im po alko. Z dugiej strony wole polskie imprezy . Nie mozna tez patrzec na kraje egzotyczne bo tam jest zupelnie inny klimat .

wakow9.png
Opublikowano

WSZEDZIE TAK JEST. Idz do klubu dla prawiczkow lub gejow to tak tam nie bedzie. Robicie z Polski jakis niecywilizowany narod a to gowno prawda. Sznujcie to co macie albo jezdzie chociazby do Czarnogory jak tak wam chce sie przygod.

1xbQbvo.png

Opublikowano

Hmm...

Hmm...to tak.

Zobaczyłę nazwe tematu i się zgodziłem ale z jednym.

Że "polska" idzie do tyłu ale ta "polska" czyli nasza ludność kochana...dokładnie chodzi o rozumowanie.

Nam jako polaką brakuje do takich krajów gdzie impry są jak szalone.

Np.American Pie...tam to robili co odcinek bodajże po 2 impry..u nas jedną dobrą zrobić to cud.

Czemu ?

1.Gimboza tylko myśli "najebiemy się !"

2.Jeden chce iść jeden nie..

3.Dokładnie to dezintegracja..i mnie chuj strzela.

Powiedz mi jak mamy//mam takie cuś zrobić ?

Chociaż w małym stopniu ?

Moja 18 taka bd...zaproszę ludu, techno poleci, pijemy wóde i tyle ;)

Powiem tak..nie wiem co chcesz z tego kraju wycisnąć.

Albo jakieś normalne państwo, albo takie gdzie jest od z[..] seryjnych zabójców, pedofili itp. że aż strach wychodzić po mleko do sklepu ;X

Nie da rady dużo wycisnąć z tego musisz się z tym pogodzić.

Hrr...

(Jak by co, trochę wypiłem ale kontaktuje)

Opublikowano

Hmm...

Hmm...to tak.

Że "polska" idzie do tyłu ale ta "polska" czyli nasza ludność kochana...dokładnie chodzi o rozumowanie.

Np.American Pie...tam to robili co odcinek bodajże po 2 impry..u nas jedną dobrą zrobić to cud.

Czemu ?

Albo jakieś normalne państwo, albo takie gdzie jest od z[..] seryjnych zabójców, pedofili itp. że aż strach wychodzić po mleko do sklepu ;X

Hrr...

Ciężko sie ustosunkować do tego co napisałeś, powiem inaczej - połóż się i odeśpij .... :P

1xbQbvo.png

Opublikowano

Ciężko sie ustosunkować do tego co napisałeś, powiem inaczej - połóż się i odeśpij ....

:P

Racja..teraz po trzeźwemu to przeczytałem i przyznam że nie czaje oco biega xD

...

Więc krótko mówiąc nie wymagaj od naszego kraju czegoś czego nigdy nie było ;)

I wątpie czy bd.

Opublikowano

Hmm...

Hmm...to tak.

Czemu ?

Hrr...

Zgadzam się z tobą w 100% :)

Tutaj jest fajny demot :)

http://demotywatory.pl/3887947#comments

Zobaczcie jak 13-latkowie płaczą w komentarzach że oni się umieją bawić xD

Tak wygląda większość( nie wszystkie ) imprezy w Polsce :)

http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=LwNxV8LaJzY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...