Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] Zabezpieczenie skrzyń na MultiPlayer bez pluginów!

GeleX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim!

Dzisiaj chcę wam zaprezentować buga ( lub specjalne zamierzenie twórców, nie wiem ), który pozwala nam na zabezpieczoną skrzynię w trybie MultiPlayer.

Zastosowanie:

bardzo przydatne na serwerach Survival, na których nie ma zabezpieczeń typu cuboid lub claim gildi ( jeżeli nie ma Factions). Dzięki temu żaden inny gracz niż my nie zobaczy tego, co mamy w swojej prywatnej skrzynce. NAWET ADMIN!

Potrzebne do wykonania:

- mózg <_<

- Minecraft <_<

- Ender Chest

<3

Wykonanie:

1. Postaw Ender Chest na dowolnym bloku, aby nad skrzynią było puste pole (bo się nie otworzy <_<).

2. Otwórz Ender Chest.

3. Wsadź do niego swoje prywatne itemki!

Proste? Proste.

A teraz może crafting tego oto przedmiotu:

Przechwytywanie.PNG

Pokaż swoje wsparcie i daj mi like za ten przydatny poradnik!

:)

Brak sygnatury. :3

Opublikowano

Nie no to już przesadza, to nawet nie powinno dostać nazwy Gówniany-TuT , proszę administrację o usunięcie tego tematu, każdy kto w minecrafta wie o aktuzalizacji i co daje Enderchest a to co wstawił ten pan to czysty SPAM nikomu niepotrzebna zajmująca miejsce wiadomość na forum.

Opublikowano

Nie no to już przesadza, to nawet nie powinno dostać nazwy Gówniany-TuT , proszę administrację o usunięcie tego tematu, każdy kto w minecrafta wie o aktuzalizacji i co daje Enderchest a to co wstawił ten pan to czysty SPAM nikomu niepotrzebna zajmująca miejsce wiadomość na forum.

Szkoda mi troche takich osób jak ty.. Ciekawy poradnik, przyda sie dla kogoś, a ty odrazu do usunięcia. Zobaczymy jak ty wystawisz poradnik..

Nie pomagam na PW ani na GG. Od tego jest forum.

Zbieram + jakby co :)

Opublikowano

Brawo. . . Up2 dołączam się. TuT byle jaki, każdy o tym wie

Tak , jest sposób żeby admin zobaczył :)

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...