Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Kradzież

Adverce700

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie do graczy na serverze avalon , dziś rano ktoś włamał mi się na maila , nie mogę zalogować się na konto na stronie i na mailu . Jestem zalogowany w grze, ale musze przeżucić Blue maga 63+9 na inne konto , czy jest ktoś, lub kilka osób które porzyczyły by mi trochę złota na avalonie na te 1 pudło sp ? Prosze , chciałem pobawić się w sponsor pay ale jak zmienie IP to mnie z gry wyloguje , błagam ..

PS. proszę modów o nie zamykanie bo to bardzo ważne ..

PS. Wystawiłem także na nb holly 97+8 za 16,7kk jeśli ktoś chce kupić hollego to błagam tego wtedy wyjde z tej trudnej sytuacji ..

Holly wystawiony przez Kuba11Vip

//Sory ale to jest wyłudzenie//szymek111

6af9075286d7b251.jpg
Opublikowano

Wątpie że ci ktoś da kase.

Próbowałeś przypomnieć hasło?

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

Na czym mialeś meila? Jeśli na gmailu i pamiętasz wiele rzeczy to ci oddadza + sms wysylaja w razie co.. :3 (zeby odzyskac) Jak na innych to nie wiem :3

Opublikowano

Moim zdaniem "Ponosił wilk razy kilka ponieśli i wilka." Nic nie insynuuje, tylko pisze, pisał chyba Shacky o koncie na gmail.com gdzie wejść aktywowaliśmy poprzez SMS'a, na przyszłość tak musisz się zabezpieczyć.Omijając to wszystko to nie jest forma wyłudzenia ?

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Up@A możesz powiedzieć co ci mrjigoro zrobił że tak płaczesz??:P

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

pozwól że się wypowiem.

Po 1. Nie wiem czemu ja ci zaufałem . Jak masz jakieś wąty to pisz mi na pw a nie nastawiasz wszystkich przeciwko mnie

Po 2. Za Multi konta jest banik a właśnie powiadomiłem adminów o twoich 3 kontach : Skill, TheSkarbsLine i to obecne

Po 3. Wyłudzanie jest zabronione w dziale jak i na całym forum.

Wyjaśniłem ? CLS

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...