Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Potrzebny działający client pliki itp.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję działających plików serverowych najlepiej najnowszych, sprawdzonych - nie chodzi mi tu o spis bo w wiekszosci tematach kazdy ma jakis problem z plikami i nie wiem czy one działają, chciałbym żeby one współpracowały z nowym klientem do tego też proszę link bo wszystko muszę pobrać, proszę o pomoc ponieważ ostatni raz próbowałem włączać server rok temu i musiałem pobierać wiele rzeczy po kilka razy bo niektóre po prostu nie działały. Szukam też aktualnej instrukcji do najnowszych plików abym mógł postawić aktualny server na hamachi.

Z góry dziękuję i proszę o szybką odpowiedź! :)

Opublikowano

Maszynke to od badara - wg mnie najlepsza jaka jest na forum.

Gotowców to żadnych nie polecam, za dużo osób korzysta z gotowych plikow. Lepiej samemu zrobić, przynajmniej coś nowego będzie.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Jeśli chodzi o pliki od nieśmiałego to są one w porządku aby móc na nich grać tylko lekko je zmodyfikować? Kiedy pobrałem kompletny shit pomieszało się wszystko, tyle bugów nie dało się zliczyć dlatego pytam.

Opublikowano

Tak pliki niesmialego sa dobre wiec mozesz spokojnie grac

Musiałem się upewnić bo mam bardzo wolny internet i pobieram u kumpli o to jednak lipa co chwile ich prosić o nowe pliki, skoro one są w porządku i są sprawne to ok. Czy odpale je na win 7 64 bit?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...