Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zmiana IP

Emafir?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy jest na dzień dzisiejszy jakiś sposób na zmianę ip i żeby były reklamy z innych krajów. Ja próbowałem wszystkimi programami do zmiany ip i żaden nie zmienia , jak sprawdzam na necie jakie mam ip to ok zmienia ale jak wejdę na stronę z crossfire to mam cały czas te same reklamy polskie .

Jest jakiś sposób na zmianę ip ?

2isw7yf.png

Opublikowano

Pracuje nad tym. Też sprawdzałem mnóstwo sposobów na zmianę IP do tego właśnie celu, bo ciągle mam te same reklamy. Wcześniej tak nie było... Nie wiem o co może chodzić, ale próbuje jakoś to zmienić. Na razie bez skutecznie...

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Można mieć reklamy z innych krajów. Jak zmieniłem ip na niemieckie CyberGhostem to miałem niemieckie reklamy, ale nie na wszystkim. Wejdźcie sobie w "Sometrics" albo "BGM" i tam powinniście mieć zagraniczne reklamy na innym ip, bo np. na SponsorPay są teraz tylko polskie reklamy, nawet jak się zmieni ip.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Można mieć reklamy z innych krajów. Jak zmieniłem ip na niemieckie CyberGhostem to miałem niemieckie reklamy, ale nie na wszystkim. Wejdźcie sobie w "Sometrics" albo "BGM" i tam powinniście mieć zagraniczne reklamy na innym ip, bo np. na SponsorPay są teraz tylko polskie reklamy, nawet jak się zmieni ip.

To dla tego. Ale chyba jak się wejdzie w "Sometrics" lub "BGM" to chyba nie ma tych linków z SH i aff_c... Czy są ?

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Są linki z aff i SH, ale nie we wszystkich ofertach. Nie ma tego przy ofertach płatnych za np. 15000 ZP. Są tylko przy wszystkich darmowych reklamach.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...