Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Obliczanie expa i dinarów

Salieri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Chciałem zapytać czy ktoś z Was wie jak obliczyć exp i dinary (z cqc: explosive i deathmatch) na podstawie ilości punktów zdobytych w meczu? I jaka jest początkowa wartość za mecz? 67?

Prosiłbym żeby mi to ktoś wytłumaczył. :)

Za odpowiedzi będę dawał + czy tam - jak chcecie.

nfsw_SALIERI12.png

Nie gram już :D

Opublikowano

"-" nie dasz bo nie ma na tym forum . Po za tym nie za bardzo wiem o co ci chodzi . Gdy kończy się gra to zawsze gdy są staty to na dole pisze ile dinarow masz ile dostales i ile dostales expa

1361453243-U739101.png

Opublikowano

No to właśnie o to mu chodzi żeby wiedzieć ile ptk trzeba na np 1 expa albo 100 expa. lepiej było by na 1 expa bo łatwiej było by obliczyć. Ale szczerze chyba nikt nie wie.

95960628811806457489.jpg

Opublikowano

No to właśnie o to mu chodzi żeby wiedzieć ile ptk trzeba na np 1 expa albo 100 expa. lepiej było by na 1 expa bo łatwiej było by obliczyć. Ale szczerze chyba nikt nie wie.

Wydaje mi się, że jeśli algorytm obliczanie expa napisał człowiek to chyba idzie go jakoś logicznie wytłumaczyć.

nfsw_SALIERI12.png

Nie gram już :D

Opublikowano

Wydaje mi się, że jeśli algorytm obliczanie expa napisał człowiek to chyba idzie go jakoś logicznie wytłumaczyć.

Można się zapytać na co ci liczyć exp podczas gry ?!? Zajmij się grą a nie liczeniem expa za pkt...Skończy się gra to się dowiesz ile dostałeś.

Matematyk się znalazł *_*

Opublikowano

Jemu chodzi o to ile np. 1 points ma expa w ten sposób łatwo by sobie obliczał kiedy wbije level . Niestety chyba nikt tego nie wie bo takie przydatne to nie jest . Jak chcesz expic polecam inżynierem . Ma ammo boxy m14 , flashe dzięki czemu będziesz mięc więcej points

1361453243-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...