Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] czy powinno się kupować postać, która podoba Ci się z wyglądu?

KubeN5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam taki problem, że kupuje lub chce kupić postaci, które podobają mi się z wyglądu, nawet jeśli nimi nigdy nie grałem to mam chęć kupić i potem nie wiem czy nie będę żałował .. Mam chęć kupić teraz Hecarima i Dravena . Co o tym sądzicie czy kupić czy co zrobić?.

Opublikowano

ja Hecarima bym nie kupil ale są gracze, którym gra się nim bardzo dobrze

Draven jest ok

ale jesli chcesz w ten sposob kupowac bohaterów to polecam publiczną bete LOLa, tam masz kase na postacie i skórki

@DOWN w sumie to masz racje bo takie jest zalozenie a tam raczej gra się na niskim poziomie :)

Hejo

Opublikowano

"Publiczna beta lola" nie jest po to żeby sprawdzać postacie czy skórki - gra się tu po to żeby znaleźć bugi, które riot naprawi do wyjścia następnego update'u :) Ciekawe ilu z was, grających na PBE zgłosiło jakiś bug...? Sam zgłosiłem 3-4.

@ontop

Postaci z wyglądu? Kupuj co chcesz, co ci się podoba. Każda postać ma swoje plusy jak i minusy. Zapraszam do tego działu:

46891132602722595964.jpg
Opublikowano

W pewnym sensie nie stanowi to problemu kupowanie poprzez wygląd.

Tyle że..czy znasz build i mniej więcej potrafisz takim grać np.offtankiem > junglerem.

Draven to prosta postać, coś ala Trynda więc problemu z ogarem nie bd.

Zarazem z Hex'em bd problem...(nie znam builda to się nie wypowiem)..ale skille musisz wytrenować mam na myśli że musisz wiedzieć JAK ich używać.

Opublikowano

to tak jakbys kupowal komputer tylko dlatego ze ma ladna obudowe ;p poszukaj gdzies jakis dokladny opis postaci itp i zobacz czy taka postac ci odpowiada

Opublikowano

Najlepiej jest kierować się stylem gry przy wyborze postaci. Ale jeżeli masz zamiar kupować po wyglądzie to niema problemu. Aktualnie niema kompletnie bezużytecznych postaci, więc to raczej nie będzie czas wydany w błoto.

A Hecarim jest fajną postacią, Draven taki sobie.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

"Publiczna beta lola" nie jest po to żeby sprawdzać postacie czy skórki - gra się tu po to żeby znaleźć bugi, które riot naprawi do wyjścia następnego update'u :) Ciekawe ilu z was, grających na PBE zgłosiło jakiś bug...? Sam zgłosiłem 3-4.

@ontop

Postaci z wyglądu? Kupuj co chcesz, co ci się podoba. Każda postać ma swoje plusy jak i minusy. Zapraszam do tego działu:

Ja sam osobiście na PBE zgłosiłem 1 błąd więc nie mów mi, że jedyny Tylko coś robisz

Pisz pomoge w sprawie LoL'a ;) Zapraszam na PBE i na GLOBAL ;)

Opublikowano

Kupować ze względu na wygląd ;]?

Nie polecam, dlaczego ?

Jak ja bym na to patrzył to nie kupiłbym:

-twicha

-soraki

-mundo

-trundle

-singeda

etc.

Co prawda mam już 80%+ postaci, ale pewnie gdybym patrzył na wygląd, to branda i ziggsa miałbym dawno.

Najlepiej patrzyć na mechanikę postaci, pooglądać replay'e, filmiki itd...

np. yorick wygląda jak kupa, ale jest bardzo dobry.

Tak samo fiddle lub kog'maw w dobrych rękach.

A co do hecarima i dravena:

Hecarim wymaga dużo wprawy bo jest to trudna postać z słabym early, mid.

Ganki dość dobre.

Draven hmm, jest to jeden z bardziej sytuacyjnych ad carry.

Dobre early, mid, w late trochę słabnie porównując do topowych carry.

Gdy przeciwnicy to ez, soraka lub coś z małą ilością cc to możemy go wziąć.

Gdybym miał wybierać brałbym hecarima.

Opublikowano

Postaci nie kupuje się ze względu na wygląd. To tak jak byś kupił Ahri bo ma fajne cycki a i tak jeżeli dopiero grę zaczynasz to jej nie ogarniesz. Najpierw polecam przetestować postać na PBE, dopiero później decydować się na zakup.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...