Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czego wam brakuje w Diablo 3?

Ray1902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, rozruszajmy troche ten dział.

Proste pytanie do Was, czego wam brakuje w najnowszej odsłonie Blizzarda?

Jak dla mnie, chatów, takich jakie były w dwójce, listy pokoji, drzewka umiejętności i rozdywania atrybutów, oczywiście również PVP - ale ono ma się pojawić jeszcze w tym roku.

Opublikowano

Drzewko umiejętności to podstawa. A tu taką kaszanę odwalili. W D2 można było kombinować z postacią i to mi się najbardziej podobało. Byłaby ta opcja. to może grałbym dłużej.

Opublikowano

Ja wbiłem bodajże 53 poziom oraz barb z 60k dmg, odechciało mi się grać. Czekam na PvP. Dodatkowo te nie stabilne ceny w domu aukcyjnym są jeszcze gorsze. Z drzewkiem umiejętności, normalnymi czatami gra wyglądałaby inaczej - rozumiem, że trzeba to zmienić ponieważ gracze by narzekali ,, Nie gram, podróbka dwójki, tylko grafika zmieniona '' jednak blizzard tworząc to wszystko, mógł się zastanowić nad podobieństwem, bo jak na razie to jest ogromny niewypał.

Opublikowano

Na normal`u z dobrymi item`ami mozna w pare godzin przejść i tylko powtarzać w kółko to samo. Też te niewypały z bugami że dom aukcyjny bazował na zegarze windowsa i można było kupować itemy za grosze klonować i dużo więcej bajek .

Całe Diablo III wygląda jak zadanie domowe robione na ostatnią minute.

Opublikowano

Cześć, rozruszajmy troche ten dział.

Proste pytanie do Was, czego wam brakuje w najnowszej odsłonie Blizzarda?

Jak dla mnie, chatów, takich jakie były w dwójce, listy pokoji, drzewka umiejętności i rozdywania atrybutów, oczywiście również PVP - ale ono ma się pojawić jeszcze w tym roku.

Wszystko jak powiedzialeś i jeszcze wiekszego maksymalnego poziomu. Jednak najbardziej drzewek umiejetnosci :(

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

DRUIDA :(

a tak poza moim kochanym druidem, drzewka przede wszystkim, grywalności dwójeczki, tego klimatu, który 2 miała, a trójce brakuje, niestety ;c ale cóż, tyle lat czekania, wyszło coś takiego, nic nie poradzimy, trzeba się cieszyć tym co mamy ;)

Gość malutki688
Opublikowano

Drzewko umiejętności to podstawa. A tu taką kaszanę odwalili. W D2 można było kombinować z postacią i to mi się najbardziej podobało. Byłaby ta opcja. to może grałbym dłużej.

omg a tu nie da sie kombionowac? zobacz ile dh ma ciekawych opcji.

btw ilu z was skonczylo inferno? bo wypowiedz ze normala mozna przejsc w kilka godzin jest na poziomie szkoly podstawowej.nie wiem czego chcecie od tej gry, to jest h&s nie wow 2.

przypomnijcie sobie jak wygladalo diablo 2 v1.0 wszytkie ciekawe rzeczy zostaly dodane pozniej.nie martwcie sie, to jest blizzard.wyjdzie dodatek do wowa i podejrzewam ze wtedy diablo 3 naprawde dostanie mocnego kopa.

Opublikowano

yyy czegokolwiek zeby nabrała "fajności" bo jak narazie prezentuje sie ch*jowo

zeby nie bylo offtop to wiecej poziomów

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...