Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bug na zmianę maila

Optimus-Prime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla twojego bezpieczęństwa ,abyś sobie kłopotów nie narobił przez to gówno lepiej niepytaj czy ktoś zna i czy ci da

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Opublikowano

Tak ale ja nie mam zamiaru nikomu kraść konta, no prawie:p Bo sprawa wygląda tak, że komuś z moich znajomych skradziono konto, teraz ta osoba co je ukradła dziwnym trafem chce się ze mną zamienić kontami. No i sprawa w tym momencie wygląda tak, że ja znam jego passy, a on moje, i ja chce to konto mu teraz zabrać, żeby oddać je prawowitemu właścicielowi:p

Opublikowano

optius im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie <_< włamanie sie komuś na konto ponosi konsenkswensje ,to nie jest tak [ hop śup ] wszystko jest do sprawdzenia.

Np.jak bym znał twoje ID to ci moge nawed [miasto,dzielnice,ulicde, domu lub blok itp ] wskazac.

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Opublikowano

@UP.. ja chyba nie do widze ...

"nie mam 18 lat a wiec nie moge isc z tm na policje"

To ty chyba głupi jestes... , idziesz zgłaszasz ze konto ci ukradli juz.. i sprawe rozpatrują a nie ze 18 lat i nie mozez isc.. pomysl zanim cos napieszesz -.-

Opublikowano

bo konto kupiłem od kolegi a kupywanie jest zabronione i nie wiedziałem czy omge isc bo koledzie tez buhneli i poszedł na policje ale mu powiedzieli ze nie ma 18 lat a wiec nie moze załozzyc spr w sadzie

Opublikowano

@ musisz iść z rodzicami

@dlaczego ten mój kolega nie poszedł na policje.. bo co by im powiedział szukajcie konta bo ono 100zł jest warte?! Za 100zł to policja by nie ruszyła dupy nawet jakby wiedziała kto je ukradł:pp

optius im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie <_< włamanie sie komuś na konto ponosi konsenkswensje ,to nie jest tak [ hop śup ] wszystko jest do sprawdzenia.

Np.jak bym znał twoje ID to ci moge nawed [miasto,dzielnice,ulicde, domu lub blok itp ] wskazac.

Tak, wiem jakie to ma konsekwencje, tylko że moja kradzież polega na tym że je chce skraść skradzione:p Myślisz że ten komu je ukradnę pójdzie na policje i powie że ktoś ukradł mi konto, które ja ukradłem?;pp

@ Co do tematu można zamknąć, sprawa rozwiązana:p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...