Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]w co dawac inzynierowi w dżewku skili

*CF*Maniak*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to zależy co chcesz robic możesz dac w rpg w kierowanie czołgiem itp mozesz tez dac miny zeby podgładac pod pojazdy dużo xp z tego jest ja mam 18 lvl i teraz dałem sobie w kierowanie myśliwcem ucze sie latac i wg musisz troche sprecyzowac swoje pytanie :D

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

''dżewku'' ? Takie błędy robiło się w 4 klasie podstawówki...

Zmieniasz skille co każdy serwer - proste.

Wybrałeś sobie server z artylerią powietrzną taką jak oman, to dajesz skille do pilotażu itp, itd

Opublikowano

Heya, jak wygląda sprawa z resetem pkt ??? jak mam 12 lvl i 12 pkt wykorzystanych , daje reset i mam 12 pkt na nowo ??? :)

x

Opublikowano

Heya, jak wygląda sprawa z resetem pkt ??? jak mam 12 lvl i 12 pkt wykorzystanych , daje reset i mam 12 pkt na nowo ??? :)

tak możesz resetowac ile chcesz ja to mam tak że co chwile resteuje bo lubie czasem czołgiem pojeździć a czasem śmigłowcem różnie :D

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

No nie wiem co dawać w dżewku myślę, że punkty !

(W tym lewym drzewku na więcej amunicji do rpg potem czołg,helikopter,odrzutowiec i apc)

Reszta ciśnij na drzewko ze sprintem.

A jak resetujesz i masz 12 lv to dostaniesz 11 punktów bo za 1 lv się nie dostaje ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...