Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GTA:SA][DL] S0beit' na teraz

BuBusio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od dłuższego czasu zauważyłem, że wiele użytkowników prosi o jakąś wersję s0beit'a, co wynika z ich bezinteligencji, ponieważ wystarczy jedno słowo w googlach no ale cóż. Zaczynajmy!

Najnowsza wersja 0.3D && 0.3E

http://code.google.com/p/m0d-s0beit-sa/downloads/detail?name=mod_sa.v4.3.1.2.SA-MP.v0.3d.Setup.exe&can=2&q=

Wersja 0.3C

http://www.datafilehost.com/download-49e79715.html

Wersja 0.3B

http://www.datafilehost.com/download-8e52143a.html

Wersja 0.3A

http://www.datafilehost.com/download-9e6a2778.html

Wszelkie uwagi i zażalenia proszę kierować w tym temacie. Jeżeli pomogłem proszę o Like'a.

Opublikowano

Kocham Cię Geniuszu :****

Jest jeden K**wa problem...

The current developers are not planning on updating mod_sa to SA-MP v0.3e or later at this time. However the project is always open to qualified trustworthy developers, and we welcome your communication.
Users: Please DO NOT continue to email us about updates for SA-MP right now. It's annoying and accomplishes nothing. If you must discuss it, please use our Google group (not the source group) and please use one of the existing threads about it. Try to contribute something instead of simply begging, and we'll be less inclined to ignore it.

Czyli to co Nam łaskawie dałeś nie jest TYM CZEGO WSZYSCY KUR*A SZUKAJĄ...

Nie szukamy cheata z wyłączoną dla 0.3e zakładką SA:MP...

BTW Może jakiś wybitny programista z tego 4um rzuci okiem na source mod_sa jest dost na stronie projektu... Może wydacie swojego cheata ( z prawie gotowego source) i skończycie ten spam :)

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Opublikowano

Kocham Cię Geniuszu :****

Jest jeden K**wa problem...

The current developers are not planning on updating mod_sa to SA-MP v0.3e or later at this time. However the project is always open to qualified trustworthy developers, and we welcome your communication.

Users: Please DO NOT continue to email us about updates for SA-MP right now. It's annoying and accomplishes nothing. If you must discuss it, please use our Google group (not the source group) and please use one of the existing threads about it. Try to contribute something instead of simply begging, and we'll be less inclined to ignore it.

Czyli to co Nam łaskawie dałeś nie jest TYM CZEGO WSZYSCY KUR*A SZUKAJĄ...

Nie szukamy cheata z wyłączoną dla 0.3e zakładką SA:MP...

BTW Może jakiś wybitny programista z tego 4um rzuci okiem na source mod_sa jest dost na stronie projektu... Może wydacie swojego cheata ( z prawie gotowego source) i skończycie ten spam :)

I po co te nerwy? Wystarczy włączyć cholerne myślenie, aby załapać, że zakłada samp w 0.3e została wrzucona do podstawowych plików.

Opublikowano

To daj swoje wydanie z tą zakładką cwaniaczko, a nie znalazłaś sobie subforum do nabijania postów bezsensownymi gadkami...

P.S. Nie zapomnij o skanie

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Opublikowano

To daj swoje wydanie z tą zakładką cwaniaczko, a nie znalazłaś sobie subforum do nabijania postów bezsensownymi gadkami...

P.S. Nie zapomnij o skanie

Cwaniaczko, możesz mówić do siebie, bo ja nie jestem kobietą. To jest mój temat i mogę zrobić co w nim chcę, wydanie ze swoją zasraną oddzielną zakładką możesz sobie poszukać. I to nie ja nabijam posty durnymi gadkami w poszukiwaniu s0beit'a tylko WY.

Opublikowano
Najnowsza wersja 0.3D && 0.3E

Jesteś idiotą, czy go tylko udajesz?

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Opublikowano

Jesteś idiotą, czy go tylko udajesz?

A ty takim skończonym debilem? Gdbyś nim nie był to wiedziałbyś, że najnowsza wersja s0biet'a pod 0.3d podlega tak samo pod 0.3e. Gratuluje debilności, chciałeś nabić sobie posta? Źle trafiłeś.

Opublikowano

@up Szanowny Panie Idioto... adresy do zakładki na singleplayer zostają bez zmian... Czyli sobek na 0.3a będzie śmigał na 0.3e... Ale po chuj komu ta zakładka? ,,. I to nie ja nabijam posty durnymi gadkami w poszukiwaniu s0beit'a tylko WY."- Zrozum debilu, że nie szukamy zwykłego sobeita -.- Tylko szukamy wydania specjalnego... Z tą zakładką... wszyscy TEGO szukamy... nie TEGO CO TY TU KU*WA DALES!!!

Opublikowano

Okej, więc możesz już wypierdalać z tego tematu? Sram na to, że szukasz czegoś innego, tu znajdziesz to co widzisz. Na cholere pierdzielisz takie głupoty? Zainstaluj s0bka pod 0.3a i zagraj nim na 0.3e jak będzie Ci działał poprawnie kupię Ci doładowanie do byle jakiej sieci za 5 zł :)

Opublikowano

Głupoty to pierdzielisz Ty... Sobek którego dałeś na 0.3e to wersja na 0.3d... Tym samym wprowadzasz użytkowników w błąd... BTW Po ch*j to dajesz skoro i tak to nikomu nie potrzebne?

Opublikowano
:D :D :D To zainstaluj go na 0.3e pajacu i zobacz czy działa - mam prawo 'dać' wszystko co mi się żywnie podoba i to nie tobie to oceniać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...