Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kidmoderator - Pomoc

vRs.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej Forumowicze :)

Mam pytanie dot. Kidmoderatora.

Możecie mi napisać szczegółowo jakieś porady, wskazówki czy nawet tajniki co robić, a czego nie robić, aby zostać Kidmoderatorem ? Chodzi mi o szczegółowy opis : ) Jak ktoś może mi pomóc to wielkie dzięki. Chciałem zostać Kidmoderatorem działu WOT, mam jakieś szanse??

Z góry dzięki za pomoc.

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/631961-jak-zostac-kidmoderatorem-czego-oczekujemy-od-osoby/

http://www.mpcforum.pl/topic/48223-informacje-dla-aplikantow/

http://www.mpcforum.pl/topic/58309-jak-nie-tworzyc-aplikacji-%3B/

Opublikowano

Chodziło mi raczej o to żeby ktoś mi pomógł w komentarzu lub na PW w rzeczach typu "co to jest raport" i jak łatwo ubiegać się o Kidmoderatora, bo naprawdę mi na tym zależy :)

A te 3 strony właśnie mi za bardzo nie pomagają, bo przeczytałem wszystkie.

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

to lepiej nie pytaj już więcej

z kompletem wiadomości na poziomie zera przyjdzie ci posiedzieć dłużej niż pół roku na forum nim cokolwiek zrozumiesz i się nauczysz, jak tyt nawet nie potrafisz przeczytać warunków czy regulaminów działów

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Chodziło mi raczej o to żeby ktoś mi pomógł w komentarzu lub na PW w rzeczach typu "co to jest raport" i jak łatwo ubiegać się o Kidmoderatora, bo naprawdę mi na tym zależy :)

A te 3 strony właśnie mi za bardzo nie pomagają, bo przeczytałem wszystkie.

Raport - Klikasz w Zgłoś i wysyłasz, to właśnie jest raport. Jeżeli masz więcej pytań napisz na PW, na pewno jakoś pomogę.

Opublikowano

Po pierwsze skład pełen... Po drugie... postów malutko... Po trzecie pisz tuty, po czwarte pomagaj, po piąte nie trolluj, po szóste musisz znać grę na wylot, po siódme znać regulamin, po ósme raportować spam,

hhhmmm i mieć spory staż na forum... myślę że mniej jak 700postów nie ma co składać aplikacji... No chyba że 700 postów tylko w dziale WOT :P

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Staż na forum (posty , plusiki itd.) , zero "trollingu" , aktywność w dziale i ogólnie na forum , raportować "złe tematy" , musisz być ogarnięty , znać się na na grze w jakiej chcesz zostać modem , chyba , że w jakimś innym dziale to też musisz się znać , estetyczna aplikacja.

W tym stanie co jesteś teraz lepiej nie składaj aplikacji.

Lord Zibi

Opublikowano

- Nie hejcisz

- Nie trollujesz

- Piszesz poradniki

- Raportujesz

- Masz "dobry" czas online w danym dziale min.miech stażu

- Starasz się pomagać//być pozytywnie nastawiony, olewasz wszelakie kłótnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...