Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Angielski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do napisania z Angola jakie było miasto kiedyś a jakie dzis w ,,USE to'' czy moze mi ktos opisac jakies miasto np. Jaka była warszawa kiedys a dzis po angielsku z przed wojny albo coś takiego ;d kilka zdan z 10 max np. ;d

dzieki z góry :)

fs.png

Opublikowano

Warsaw before the war was zajebiste miasto. Niemcy came to us and rozpierdoled all. Polaks was kox and odbudowed all of that, what germans rozpierdoled. Warsaw is now zajebiste town.

reklama RMCF1902

Opublikowano

Bez jaj? Ummmm........

Warsaw before the war was zajebiste miasto. Niemki (miało być bez jaj) came to us and rozpierdoled all. Polkis was bitches and odbudowed all of that, what germanki rozpierdoled. Warsaw is now zajebiste town, because Polki it's zajebiste kobiety. In Poland there nie ma no one polaka. Nie ma dicka. Nie może być Polish.

reklama RMCF1902

Opublikowano

Английский лёгкий:) а у тебя задача ради того чтобы изучить...

Przetłumacz sobie to a dowiesz się co myślę o tej sprawie :)

Jest to po rosyjsku :D

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

1:Warsaw used to be central source of drugs, prostitution and all other kinds of bad things. Also, it was main inspiration of artist called ,,Adolf Hitler'' . It was heart-touching place.

2: Kraków used to be a big village filled of all kinds of people. Starting from normal peasants , ending on rich bitches.

3: Katowice used to be a polluted mining place. And it's still the same now, nothing changed.

4: Bielsko-Biała used to be a city that held ,,FIUT'' company that produced many awesome&fast cars.

5: Wrocław used to be a crash site of an alien ship.

masz 5, starczy Ci :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...