Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spout, Opłaca się?

NoLuckJustSkill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej kochani (lulz) mam do Was pytanko, czy opłaca się Mi robić serwer ze SpoutCraftem?

Spoutcraft nie jest niczym innym niż Minecraft?em tylko w trochę innej ulepszonej wersji. Spoutcraft jest tworzony na podstawie MC lecz jest bardziej zoptymalizowany i posiada więcej dodatków które mają nam zwykłym zjadaczom chleba ułatwić życie.

Chcę na Spoutcrafcie zrobic serwer, ale nie wiem ilu było by graczy, czy ktoś z was byłby zainteresowany pobraniem owego SpoutCrafta i sprawdzenia serwera?

:)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

a co powiesz o serwerze factions + bronie takie jak;

• Bazooki
  • Pistolety
  • Miotacze Ognia (nie dopracowane)
  • Snipery
  • Karabiny

@up

Nie wiem co używał skkf bo go nie oglądam :)

Opublikowano

a co powiesz o serwerze factions + bronie takie jak;

• Bazooki
  • Pistolety
  • Miotacze Ognia (nie dopracowane)
  • Snipery
  • Karabiny

@up

Nie wiem co używał skkf bo go nie oglądam :)

Spoutcraft jest ciekawy, ale trzeba skorzystać z jego funkcji, które nie dają mody. Serwery z modami już zaczynają być nudne, ponieważ ludzie nauczyli się je robić i jest ich masa.

Opublikowano

Chyba już lepiej zrobić bukkita na 1.1 z samolotami, czołgami, broniami, nowymi zbrojami itp gdyż te mody są na bukkita ale na wersje 1.1

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano
Spoutcraft jest ciekawy, ale trzeba skorzystać z jego funkcji, które nie dają mody. Serwery z modami już zaczynają być nudne, ponieważ ludzie nauczyli się je robić i jest ich masa.

To nie są mody tylko pluginy, nie będziesz musiał pobierać żadnych innych launcherów, prócz Spouta, bo na nim wchodzisz na serwer i grasz.

Opublikowano

[/size][/font]

To nie są mody tylko pluginy, nie będziesz musiał pobierać żadnych innych launcherów, prócz Spouta, bo na nim wchodzisz na serwer i grasz.

Mi chodzi o to żeby nie pakować tych rzeczy co dają mody.

z samolotami, czołgami, broniami, nowymi zbrojami itp

No właśnie mnie coś takiego nie jara.

Opublikowano

Te bronie moim zdaniem przydały by się do penetracji terenu (np. Teleskop) lub do atakowania innych zamków / graczy z większej odległości (np. Bazooka / bronie lekkie lub ciężkie) będzie to raczej pierwszy taki serwer w Polsce, wiec czemu nie spróbować co wy na to ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...