Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] jak powinno się wybierać swoje główne postaci?

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak powinno się wybierać swoje główne postaci do grania ? Niektórzy np. robią tak, że kupują te, które im się podobają z wyglądu itd.. Proszę o odp. jak odpowiednio dobrać sobie postać.

Opublikowano

Postać najlepiej dobierać po umiejętnościach, tzn. jeżeli dobrze Ci się nią gra w próbnych grach to możesz ją wybrać i potem robić tak samo, jak to robiłeś przy graniu z botami czy przeciw SI. Ja swoje postacie dobieram według tej zasady, że jeżeli dobrze mi się gra, potrafię ogarnąć skille, dobrze je rozdam i kupię dobre eq, to mogę śmiało kosić innych. Ale uważaj, jakie postacie kupujesz. Jak kupisz Junglera, to nie możesz biegać nim po midzie czy topie ot, tak. Musisz działać z zaskoczenia, w ukryciu.

Nie kupuj byle jakich postaci, bo tylko stracisz RP/PZ.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Co tydzień masz rotację. Graj sobie tymi postaciami, które są darmowe. Jakaś się spodoba, to kupuj.

Dodatkowo masz to forum i możesz się pytać innych ludzi. Na pewno masz jakieś preferencje, dzięki którym możemy Ci pomóc w wyborze.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

tak ale nie testuj postaci na botach..:P bo na dobre Ci to nie wyjdzie..;p Wiem po sobie.. a tak to upy maja racje co tydzien masz 10 bohaterow w rotacji :P w sumie ja kupilem poopy na slepo ale na zle mi nie wyszlo zas z Varsuem wartym 6300pz to byla strata.. bo nie podchodzi mi do gry gdyz bardziej oplacalny od niego jest ashe a gra sie na tej samej zasadzie :) a i pamietaj ze postacie za 6300 nie sa lepsze od tych za 450itd :)

Opublikowano

Wybierz czym lubisz grać tank, ap, czy ad carry potem wybierz jakąś taką postać sprawdź jej skille, spodoba Ci się to kupuj :D

Opublikowano

Pomyśl najpierw czy lubisz:

-działać z zaskoczenia(jungler)

-atakować głownie skillami(ap carry)

-zwyczajnie zabijać na odległość(ad carry)

-postać sobie dłuzej w team fight'cie(offtank)

Ja wybrałem to 2 bo, porostu mi się to podoba.

Potem popatrz sobie w sklepie jakie postacie Ci się podobają jak są tanie np. 450/1350 IP to możesz kupić i wypróbować.

Jak żadna z tańszych Ci się nie spodoba wyszukaj sobie jakiejś z rotacji :) .

Tym sposobem trafiłem na Malzahara, którym bardzo dobrze mi się gra :D.

Jak grasz na nordicu to mogę pograć z tb i doradzić Ci w kwestii postaci AP :).

Mój nick HajsamPL

//nie podajemy reflinków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...