Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BattleField 3 [Internet]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIema , a więc jeśli dział do przenieście , a więc aby nie przedłużać , jaki trzeba mieć mniej więcej internet do gry BattleField 3 na multiplayer ? bo mam dośc słaby 600kb/s -1 mb , czy będe mógł dobrze grać bez lagów?

cooltext533881936.gif

cooltext533883725.png

cooltext533880270.gif

Opublikowano

to w końcu ile masz ??

Albo 1Mbs/s ? albo 6Mbs/s bo napisałeś 600kb.....

A jeden 1Mbs/s to jest 128KB/s .....

Ja przy 128KB/s gram i nie mam lagów oczywiście wybieram odpowiednie serwery...

@edit:

1MB/s = 8Mbs/s

600kb/s = 0,5859375Mb/s

Jest spora różnica w Mb i MB tak samo jak w kb i KB :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

@UP

Do 3Mbs/s jeśli już :D no chyb że będziesz miał 24Mbs/s to wtedy będzie 3MB/s :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

@UP

Nie czepiam się :P a w MB i Mb jest spora różnica dlatego lepiej pisać od razu dobrze :)

Zresztą teraz na przyszłość będzie wiedział i na pewno będzie to wiedza przydatna :)

Opublikowano

@Up

co ty pierdolisz? 1Mb = 128kb wtF?!

Przy 1Mbps możesz ściągać pliki z prędkością 128 kb, gdyby było to 128 kb to po chuj nazwaliby to 1Mbps

@TOP

Ping jest wprost proporcjonalny do ilości graczy i gdzie leży serwer. Na jednych możesz mieć lagi, na innych nie

Opublikowano

@UP

To ty pierdolisz.....

1Mb = 1024Kb

1Mb = 128KB

1MB = 8192Kb

1MB = 1024KB

I mam rację :P w 100%

A nazwali to 1Mb/s bo tak lepiej brzmi i jak ktoś nie ma o tym pojęcia ( jak ty ) uwierzy wtedy że plik 6MB ściagnie w 6 sek :P a tak nie jest...

PS: tu jest spora różnica między MB a Mb i między KB a Kb

Opublikowano

@UP

To ty pierdolisz.....

1Mb = 1024Kb

1Mb = 128KB

1MB = 8192Kb

1MB = 1024KB

I mam rację :P w 100%

A nazwali to 1Mb/s bo tak lepiej brzmi i jak ktoś nie ma o tym pojęcia ( jak ty ) uwierzy wtedy że plik 6MB ściagnie w 6 sek :P a tak nie jest...

PS: tu jest spora różnica między MB a Mb i między KB a Kb

Widać kto dostał BlueMembera xD xD xD xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...