Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak cos zarobic?

headkevin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie jak w tej grze cos zarobic mam 10 lvl chce isc expic ale niemam nawet hajsu na potki zeby kupic ma ktos jakies sposoby xD

Opublikowano

Na takim lvl to nic nie zarobisz, na większych 27+ już możesz Weapon, Armor i Accesory Ore sellać Magic i Rare itemki i inne itemki do crafta, wtedy troche kasy zaczyna wpadać, ja dopiero po 40 się dorobiłem 2kk

Nie wiem jak ty tyle potków zmarnowałeś. Może i dostałes takie boxy z Casha i z niej lecą "dzbanki" i można je sellać od 6-200k zależy jaki wyleci

fs.png

Opublikowano

Wbij tak 13-14 lvl i idz do goblin hoard expic tam troche zarobisz a tak w ogole po co na 10lvl potki? (ja tam ogarnialem na 10lvl bez potek)

Opublikowano

Potki w tej grze dużo nie zrobią, szczególnie te małe. Ja na początkach mapki na 10-15 level bez draśnięcia przechodziłem.

Skupuj od graczy, albo ic nie używaj.

Co do hajsu, chodź na dungi, i sellaj eq które znajdziesz, dodatkowo, jak wbijesz 15, dostaniesz nową zbroją itd. Więc nie martw się o takie rzeczy.

1350673995-U699261.png

exmod

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że tu się nie zarabia czegoś, tylko kasę.

Do 20 lvla nie będziesz tonął w kasie.

Ale po 15 lvlu dostaje się dużo kawałków mapy Goblin Hoard.

Tam łatwo zarobić.

A na 30 lvlu i wzwyż za misje będzie dużo kasy i za itemki z dungów.

51708373187730018158.png

Opublikowano

No tylko chodzi, o to że chce isc na dunga niemam pota a nie przejde tego za chiny bez pota wiec co mam zbierac na tych dungach zeby cos sprzedac albo cus?

Opublikowano

To idz wczesniej na jakiegos latwiejszego dunga wylosuj tam itemki sprzedaj i kup poty jak sa ci tak potrzebne xD

Opublikowano

To na jakie ty dungi chodzisz ? Osobiście jak chcesz mogę Ci pomóc moim małym levelem przejść jakieś dungi.

1350673995-U699261.png

exmod

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...