Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patologia na forum ! 2

GrazynaZarko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

We wczesniejszym temacie masa ludzi pisala, ze nie umiem pogodzic sie z banem... Ale gdy pisalem ten status na rafix151 doskonale wiedzialem ze skonczy sie to permem. I chuj, przewidzialem to. Bunt nie za bana, a za caloksztalt - bezpodstawnego bana ''cya'' to nie jest powod, za mase banow najblizszym mi osobom z Komputerow, za lamanie przez kokosza regulaminu AdSense i za to, ze wiemy o wiele za duzo... Moze i bylem ''nikim'', bo tak jak i Anozim nie chcialem nic za swoja pomoc. Ale przeciez tu rzadzi Adolf Kokosz i powinienem byc wdzieczny ze mnie do gazu od razu nie wrzucil...

Opublikowano

Po prostu kokosz za dórzo je chlebka i mó cholsterol sie podwyrzsza i nie morze normalnie forum prowadzic (To nie jest obraza )

Opublikowano

@top

nie zbyt fajne te logo, w paincie robiłeś jak nic ;3.

@up

Jakiś ty miły martwisz się o jego cholesterol.

Opublikowano

Kolejnego bana powinienes dostac za obraze i moim zdaniem teraz zadzialales na szkode forum tym logiem. Logo obraza cala spolecznosc MPC !!!!!

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Forum składa się z:

80% konfidentów

10% Debili

10% Ludzi którzy nie liżą dupy i mówią głośno co im się nie podoba!

A ty do jakiej grupy należysz?

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...