Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nostale gzmxol logowanie błąd

zielakn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobrze ściągłem i zainstalowałem nostale gzmxol supcio sobie myśle a teraz patch trwał ponad 3 h nie przesadzam w końcu włączyłem grę loguje się a tu jakiś błąd myślę sobie hmm moze złe hasło naciskam na to i wyłańcza nostale ale jednak haśło było dobre co zrobić

Opublikowano

Nie pierdolić głupot bo ip nie jest zablokowane. Poprostu ze strony musisz pobrać wszystkie updatey własnoręcznie - pozatym nie polecam gzmox, jest tam zazwyczaj 1-3 osoby w nosville i więcej nie spotkasz.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

nie nie ty nie zrozumiałeś pisze ok proxy is redy to work ok jade dalej włańczam gzmxol czekam czekam minute aż się połączy ty pisałeś 10 sek ale ja czekam dłużej noi nic dalej mam to samo ;[

czyli że ze strony mam pobrać all? bo ja mam tylko 2,3,3 i tyle

Opublikowano

Pobierz od 2.3.3 do najnowszej wersji, ale i tak nie polecam grać tam.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

dobrze już ściągłem all ze strony co jest do 2,1,8 bo dalej nie ma chyba noi dalej ten błąd tylko że on jest taki że włanczam gre loguje sie wyskakuje okienko i naciskam na coś i wyłancza gre

Opublikowano

nie ja mam tak pobrane poprzez automatycznego patcha 0,8,8 0,8,9 1,0,0 1,0,1 1,0,2 1,0,3 1,0,4 1,1,0 2,0,0 2,0,1 2,0,2 2,1,0 2,1,1 2,1,2 2,1,3 2,1,4 2,1,5 2,1,6 2,1,7 w aktualizacji teraz 2,1,8 dobra jedziem dalej bo jeszcze mam 2,2,3 2,2,4 2,3,0 2,3,1 2,3,2 2,3,3 i to all

//Double ostrzeżenie słowne//szymek111

Opublikowano

Zmień proxy na chińskie . Mojemu koledze to pomogło . I tak jak Kuba nie polecam grać na gzmxol . Bardziej polecam ( o wiele ) nostale koreańskie .

Pomogłem? Daj LIKE. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...