Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PlaySRO] - Apollo 9Degree Upgrade, Ch-Only Realm, Balanced Gameplay, Big Community !

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

728x90.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Configuration of the server:The server is perfectly balanced for a classic stable gameplay.

Level Cap: 90cap Chinese Only Gameplay

Rates: 15x (exp); 10x (drop); 5x(gold); 10x(Trades); 20%(Alchemy)

Races: Chinese only ( All Europeans maps and items disabled )

Vote Shop: Enabled with daily silk reward per vote session

Donation: Enabled trought a large range of methods for all countries

Website/Features: "Invite Friends", "Lottery System", "TeamSpeak", "LiveChat", etc. ( Armory coming soon )

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The specifications of the gameplay are the following:

LEVEL 90cap Chinese Only Gameplay

Fortress War Enabled.

Capture the Flag Enabled

Battle Arena Enabled

Chinese only gameplay

Stackable elixirs/potions/pills to a limit of 1.000 units.

Trade rates increased by 10x.

Stackable limit of arrows increased to 1.000 units.

24/7 Live Chat & Email support in case of scam or fraud.

Donations through various methods for all countries around the world

Part of the biggest & most stable community for Private Gaming

NPC with modified ITEMS to increase gameplay enviorment

Honor Buffs working

Why would you start on Apollo?

Many of you are in search of a big and fun community. If i'm not right, at least for a good and stable server. Most of the servers are unstable, under attack, laggy and full of bugs. We can offer more than that. If you have played on our first server Heaven you will know that our succes is based on professionalism and seriousness. We can provide an amazing tehnical & gameplay support and an amazingly stable and secured server where you can be safe for the next following active years as gamers.

Registration:

PlaySRO HighRate Server

Download: PlaySRO HighRate Server

Good Luck & Have fun,

PlaySRO Team

Zapraszam do gry , mam nadzieję że wam się spodoba , mamy gildię - inter ,która posiada fortecę , natomiast unia posiada wszystkie fortece.

Zainteresowanych pisać do : Sh4key,Maczeta,SunLight

Opublikowano

Po co kopiujesz wszystko z epvp?

A szanowny panie jak mam dać reklamę tego serwera? Sam zrobić? Skoro wszystko elegancko podane jest , wszystko pasuje nie rozumiem Cię.
Opublikowano

Z tego co przeczytalem, mozna botowac, ale jesli napisza do cb a ty nieodpowiesz dostajesz bana. Dobrze zrozumialem?

@Down

Satysfakcje to mi daje pvp i eventy, ale nie expienie ^_^

Opublikowano

Wydaje mi się, że ban by był jak by parę razy pisali na przykład do Ciebie, a ty byś nie odpisywał mieli by wtedy podstawy do tego, że masz gold farme co się równa ze stałym banem. Ale to są moje gdybania, najlepiej gdyby ktoś bardziej ogarnięty w tej sprawie dodał też jakieś słowo :D. Pozdrawiam

PS. Osobiście polecam poszukać jakiejś ekipy/party ( na dłużej) i samemu poexpić wydaje mi się, że wtedy jest większa satysfakcja niż z botowania, ale to jest tylko moje zdanie i jeszcze raz pozdrawiam :)

1344088604-U104816.jpg

SilkroadFan

Opublikowano

A szanowny panie jak mam dać reklamę tego serwera? Sam zrobić? Skoro wszystko elegancko podane jest , wszystko pasuje nie rozumiem Cię.

Chociażby przetłumaczyć bo niektóre tłumoki pewnie podstaw angielskiego nie znają.

Opublikowano

Chociażby przetłumaczyć bo niektóre tłumoki pewnie podstaw angielskiego nie znają.

Maja problem.

@Topic

Sciagam, jbc nick VenturE_ jak bedzie wolny.

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

Jak jakis mod będzie go banował to niech podrzuci łaskawie ip na pw, w grze też dostanie.

Żałosne, gdybyś użył mózgu to byś wiedział, że człowiek myślący się zabezpiecza. Tak więc tutaj używam innego ip, w grze jeszcze innego.

Tak więc czekam na bana.

Rekrut
Opublikowano

IsseU daj spokój dzieciakowi. Nagrał się to chce zarobić, on jest ciągle denerwujący to może i przydałby mu się banik w grze. Nie musisz poprostu tego tak nagłaśniać. ;)

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Wkoncu ktos zrobił temat o apollo moim zdaniem apollo jest najlepsze wiec ludzie wbijac

A podobno gm zrobil se postac do pvp i biega z glaive sun +13 tak szlyszalem ze byl na forum temat o tym

Opublikowano

Wystarczy mi, że dostane twoje ip stąd, dojdę do tego po rejestracj wszystkich kont. :)

Przy użyciu poradników, które to forum kradnie z innych storn? Proszę bardzo.

IsseU daj spokój dzieciakowi. Nagrał się to chce zarobić, on jest ciągle denerwujący to może i przydałby mu się banik w grze. Nie musisz poprostu tego tak nagłaśniać. ;)

Ciekawe, zawsze mi się wydawało, że to właśnie osoby z tego forum są dziećmi. Połowa nie potrafi pisać poprawnie po polsku, 99% nie wie co znaczy "how are you".

Opublikowano

Przy użyciu poradników, które to forum kradnie z innych storn? Proszę bardzo.

Nie rozumiem o czym za bardzo piszesz za bardzo. ^^

Nie mierz "tego forum" pod pryzmatem tematu o sro. ;)

Co do konta gm'a, owszem, każdy gm ma swoją postać, ale nie używa jej do pvp, pogłoski zachowaj dla siebie. ;)

PS. chyba crack do mbota juz nie działa. :D

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Co do konta gm'a, owszem, każdy gm ma swoją postać, ale nie używa jej do pvp, pogłoski zachowaj dla siebie. ;)

Korupcja na playsro to nie pogłoski. Są dowody na epvpers

Opublikowano

mam problem gdy chce zrobic donate za sms i zmieniam walute z GBP(funty) na PLN i daje kup to zostaje przekierowany na tą stronke a waluta i tak sie nie zmienia bo dalej wszystko jest w GBP(funty) i nie da sie wysłać

Lune ;)

beTfef :)

1361476211-U21484.jpg

Opublikowano

Właśnie zaczynam grę na tym serwerze, bo innego sensownego nie widzę jak do tej pory ;c.

Jak jest jakaś polska gildia to pm jak można :). Pozdrawiam, za jakieś 20min powinienem być w grze:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...