Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] CDRH MAPHACk Nowy Patch

Nexusio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma ktos moze Coldown Reduction hacka,maphacka i jak macie zombiehack pod aktualna wersje Lol-a? jezeli tak to prosze o linki albo nazwy strony skad moge pobrac :) bo od kad wyszedl aktualny patch czyli ten z Optimus Cho'gath przestaly nagle dzialac przeczucie mi mowi ze przez nowa wersje ale juz sa bo widzialem dzis z 2 osoby z zombie hack ale problem polega na tym ze nie mam skad sciagnac ;/

Jezeli ktos ma to prosze o linki z gory THX :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość Menesterowy
Opublikowano

Nie ma żadnego z cheatów, którego podałeś, żaden taki cheat nie istnieje.

Opublikowano

Napisalem czy ma ktos nowa wersje tego cheata to ze ty sie z nim nie spotkales wlasciwie to z nimi to nie znaczy ze ich nie ma :P powort do tematu jezeli ktos ma link do tych cheatow pod aktualna wersje to dajcie linka z gory thx :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ciekawe o.O Mógłbyś podać jakiś link do tematu, w którym więcej o tym pisze? O żadnych tych cheatach nie słyszałem, wiem że CDR był (sam go używałem) ale został usunięty.

.

Gość Menesterowy
Opublikowano

Takie hacki nie istnieją, był tylko CDR hack :)

Opublikowano

Tak, ale to juz niedziala na jutjubie napewno to jeszcze jest. Np uzywasz heala ile chcesz wystarczy klikac caly czas np. "D". Tylko tak jak juz wspomnialem, to juz nie dziala.

Opublikowano

CDR Hack - został dość dawno spatchowany przez Riot i nigdy nie będzie takiej luki w masterkach.

Zombie Hack - nigdy o czymś takim nie słyszałem, ale hack to 100% ściema ponieważ gra toczy się online na serwerach Riotu, więc jest to niemożliwe.

MapHack - istnieje wersja skryptu na BotOfLegends, dzięki któremu mamy zaznaczone czerwonymi kółeczkami miejsca w których jest ward / pacynka shaco / grzybek teemo etc / pułapka etc.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...