Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno gry.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na wstępie mówię że nie szukałem podobnego tematu ponieważ sam nie wiem jak określić swoje zapytanie :)

A więc tak, gdy kupię grę w android market a np. potem ją odinstaluje to dalej będę mieć na nią licencje czy znowu będę musiał płacić ?

I tak z ciekawości, czy jak zmienię telefon to licencja jest przypisana do telefonu, do numeru telefonu czy w ogóle do konto na gmail ?

Opublikowano

Witam, na wstępie mówię że nie szukałem podobnego tematu ponieważ sam nie wiem jak określić swoje zapytanie :)

A więc tak, gdy kupię grę w android market a np. potem ją odinstaluje to dalej będę mieć na nią licencje czy znowu będę musiał płacić ?

I tak z ciekawości, czy jak zmienię telefon to licencja jest przypisana do telefonu, do numeru telefonu czy w ogóle do konto na gmail ?

W każdym takim serwisie masz cosik takiego jak lista rzeczy, które kupiłeś, wchodzisz na nią i możesz pobierać ile Ci się chce (jednak tylko z tego konta, na którym kupiłeś).;p

Opublikowano

W każdym takim serwisie masz cosik takiego jak lista rzeczy, które kupiłeś, wchodzisz na nią i możesz pobierać ile Ci się chce (jednak tylko z tego konta, na którym kupiłeś).;p

Tak aby nie spamować za dużo, dzięki za odpowiedzi lecą lajki.

Kolejne pytanie:

Czemu nie mogę kupić aplikacji z karty PKO ? Mam kasę, podaje wszystko tak jak trzeba i pisze że wstrzymuje opłatę... da się coś z tym zrobić ?

Opublikowano

Uparłem się na Reckless Getaway, podaje wszystko tak jak na karcie no ale nie działa. Kasę na koncie mam na 100% a w dodatku nie da sie kupić tej gry w inny sposób np. Asphatl 7 Heat kupiłem na stronie gameloftu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...