Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z laptopem Asus x71s

MlodY1988

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam laptopa asus x71s i od jakis 5 h mam problem ciagle wylacza i wlacza mi sie ladowarka i tak ciagle miga wylacza i wlacza nie wiem czemu

aha i cos pika mi w laptopie nie wiem co to rozkrecilem i tego widac nie bylo ;/ nie wiem co jest prosze o szybkie odp/pomoc mam 35%;/ tylko bateri bo niby laduje ale bardziej schodzi energia niz sie laduje aha i mam windows 7

Opublikowano

oddaj do naprawy , sam jak widać kompletnie nie znasz się na tym

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Zanieś do serwisu. Tu raczej nikt Ci nie pomoże, bo to prawdopodobnie coś ze sprzętem, a nie systemem. A tu prawie nikt się nie zna na tym.

Opublikowano

;/ kurde jeszcze 1 pytanie możliwe że to sam zasilacz?? bo zdaje mi sie jak ten piorun pierdyknol to laptop nie byl w ladowaniu mozliwe za cos takiego robi sam zasilacz??

Opublikowano

co ty nam karzesz robić, wąchać kwiatki stojące u ciebie w wazonie przez internet i ci potem opisać wrażenia zapachowe bo tobie się niechce ?

ile razy pisać, ZANIEŚ DO SERWISU to ci powiedzą co jest, bo nawet nie wiesz co się dzieje to my skąd mamy wiedzieć

masz możliwość podpiąć identyczny zasilacz to sobie podpinaj i sprawdź sam

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...