Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Drobna pomoc przy pluginie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam mały problem albo mi to umknęło albo nie wiem...

1. jak w essentials podczas gdy na serwerze jest kilka osób a jedna z nich idzie spać(w nocy) nie robił się dzień ?

3. Czy isnieje/jak ustawić aby wyrzucone itemy znikały po 1min a nie standardowo po 5

Opublikowano

1. jak w essentials podczas gdy na serwerze jest kilka osób a jedna z nich idzie spać(w nocy) nie robił się dzień ?

2. wiem że kiedyś był plugin, jeśli nie masz permissi to nie wyskakuje ci już więcej "You don't have permission", wiecie jak to sie nazywa / jak to ustawić ? - sprostowanie :) jeśli nie masz permissi to nie wyskakuje ci takie info dalej pusty czat

Napisz to dokladniej, bo tak naprawde gowno z tego rozumiem.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Napisz to dokladniej, bo tak naprawde gowno z tego rozumiem.

mniejsza z pkt 2. ale co trudnego jest w zrozumieniu tego że jeśli jedna osoba idzie spać to robi się nowy dzień - czyli rano ?

a ja chce żeby dopiero jak wszyscy gracze online pójdą spać robił się dzień, może ktoś wie jak ?

Opublikowano

@ref, dodatkowo chcę się zapytać CZY JEST TAKI PLUGIN - aby itemy szybciej znikały tzn nie standardowo za 5 min tylko np za 1m jeśli ktoś wie jak kto zrobić lub gdzie to ustawić prosze o pomoc

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

3. Czy isnieje/jak ustawić aby wyrzucone itemy znikały po 1min a nie standardowo po 5

1.Tak nie jest, dzień robi się jak wszyscy się położą (no chyba, że to operator).

2.Nie, raczej nie. Przypominam ,że jeśli nikogo nie ma na chunku to itemy wgl. nie znikają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...