Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Corki vs Malzahar

Xemonorphis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak :

Jak kolega wyżej oba postacie są dosyć trudne do ogarnięcia, do malzahara potrzebujesz kontaktu (dobrego) z drużyną by móc się z nimi umawiać na gangi, tf'y i tym podobne, natomiast corky jest postacią , która bardzo dobrze ( ogarnięta) radzi sobie sama, dzieki ultimate który podobnie jak ultimate akali działa na ładunki , ultimate corkiego potrafi zadać spore ( lecz w moim przypadku często było ,że i nie szkodliwe dla większości tanków ) obrażenia. Podsumowanie ? Każda z tych postaci wymaga ogarnięcia, a co do wyboru - to już zależy tylko od cb, bo to ty decydujesz czy chcesz grać solo na lini, czy pomagać drużynie w różnego rodzaju tf'ach i gangach. Dodam jeszcze, że zarowno malzahar jak i corki wymagaja ogarnięcia celowania skillami, wiec jeśli jesteś początkujący ja ci radzę poszukać postaci z innej bajki , pozdrawiam.

Opublikowano

Jeśli mowa o tych dwóch postaciach to ja poleciłbym Ci Malzahara . Obie postaci nie są łatwe do ogarnięcia . U Malzahara trzeba bardzo dobrze nauczyć się używać skilla Q, który wyciska największa DMG i jak dla mnie Malza to jest taki ala zabójca bo zabija 1 postać swoim combosem i tyle, coś jak LB tylko z mniejszym DMG ;dd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...