Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysły dotyczące działu

Ray1902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka.

Chciałbym Was zapytać jakie macie pomysły związane z rozruszaniem działu, czego wam tutaj brakuje, co powinno się zmienić?

Jestem otwarty na propozycje, każdą rozważe z jakimś GM/Adminem :).

Dodatkowo dodam, że jestem niemal pewien większej aktywności po wyjściu patcha z PvP.

PS. Do GM/Adminów, robię ten temat tutaj, nie w sugestiach, ponieważ mało kto z działu wchodzi tam ;).

Opublikowano

Przydało by się więcej poradników dotyczących eq aby przejść inferno dla każdej postaci (na co trzeba patrzeć aby nie paść na inferno - tzn poradnik dla nowicjuszy).

A jak nie to handel itemami na mpc.forum? :P Na pewno w przyszłości gdy wyjdzie już pvp to organizowanie turnieji pvp mpcforum w diablo 3.

Jak coś wymyślę więcej to dam znać.

Po co mi to? Zawsze ktoś to usuwa! -.-

Opublikowano

juz wspominalem o handlu itemami ale to niby sprzeczne z regulaminem... ciekawe czemu. Ja tu zadnych zlych stron powstania takiego dzialu nie widze... BAAA! ze wzgledu na aukcje mpc mogloby stac sie popularniejsze ;)

Opublikowano

Tak, wiem, od dawna handel na forum jest zabroniony, kiedyś był dział Black Market gdzie był handel, jednak został usunięty.

Może uda mi się przekonać administratora do zezwolenia wprowadzenia czegoś takiego w Diablo, gdyż większość for utrzymuje sporą ilość online właśnie dzięki handlu.

@Trydan

Takie turnieje z mojej strony na pewno się pojawią, dodatkowo z nagrodami w grze, jednak trzeba myśleć, co zrobić teraz, bo PvP może być nawet pod koniec roku.

Owszem, poradniki by się takowe przydały, ja zaraz zacznę coś tam pisać, jednak samemu nie zrobię wszystkiego, jeżeli coś potraficie, znacie się na czymś dobrze to warto zrobić jakiś tutorial.

Czekam na więcej propozycji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...