Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

:D

Mam do wyboru 2 telefony , który z nich byłby wg was lepszy do

1. Słuchania muzyki

2. Bawienie się na necie

3. Bateria itd...

Jest też możliwość żebym się wstrzymał z nimi , ale zostaje mi nokia 5130xp która mozna o kant dupy rozbic :D

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Miałem okazję korzystać ze wszystkich tu wymienionych... I nie polecam żadnego... mini... za malutki ekran..

A jakim masz limit cenowy...? Albo czy to w umowie u operatora..

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Miałem okazję korzystać ze wszystkich tu wymienionych... I nie polecam żadnego... mini... za malutki ekran..

A jakim masz limit cenowy...? Albo czy to w umowie u operatora..

Umowa , tzn przedłużenie .

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

A to nie możesz wybrać sobie jakiego tylko chcesz?? Takiego którego mają???

Oni ci narzucają telefony?? hehehe ja sobie wybieram jaki chce a potem mi mówi że przy takiej umowie to telefon będzie kosztował np. 300zł...

Wybierz coś innego... Sprawdź Lumie 710 albo lumie 800 :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

A to nie możesz wybrać sobie jakiego tylko chcesz?? Takiego którego mają???

Oni ci narzucają telefony?? hehehe ja sobie wybieram jaki chce a potem mi mówi że przy takiej umowie to telefon będzie kosztował np. 300zł...

Wybierz coś innego... Sprawdź Lumie 710 albo lumie 800 :)

Tzn mam mocno ograniczony budżet , ale myśle troche nad xperia neo v :P

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

też może być...... jak ktoś lubi androida..

Opublikowano

Ale koszt Neo V jest zależny też od operatora u którego bierzesz i wysokości abonamentu.

Swift L3 może i fajny, ale u mnie ma wielkiego minusa pod względem wielkości ekranu. Telefon ma potencjał ale ogranicza go wyświetlacz.

Young (Galaxy Y) średni, przede wszystkim mały ekran.

Jak dla mnie najbardziej Neo V bo nawet fajniusi jest ^,^ tylko kwestia ceny. Kombinuj. Pamiętaj, że im dłużej jesteś u operatora tym większy rabat powinni Ci zastosować, chyba, że trafisz na nieczułego konsultanta, który będzie Ci robił wszystko na odwal się, tak jak było ze mną w jednym salonie Orange. Pan nie dość, że nie wiedział co i jak to jeszcze robił łaskę, że przedstawił ofertę, ale cóż, nie o tym temat ;)

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...