Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]HS vs Pelerynka z m2bob

JohnyTasak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mianowicie chodzi mi o to czy hs wykryje jak bede tylko samej pelerynki uzywał.

RoyalMT2

Not Found i tak już pewnie pozostanie.

Nie ma to jak bocic na mt2 pl. 150 medali konnych w dzień -1 bot 10-20 broni na 30 lvl w dzień - 1 bot A to wszystko bez rękawicy na drop i jak tu nie bocić. :]

Opublikowano

To co wychodzi że tylko mi działa? Jak ja nawet nie wiem czy zalogowany na stronie jestem :)

RoyalMT2

Nie ma to jak bocic na mt2 pl. 150 medali konnych w dzień -1 bot 10-20 broni na 30 lvl w dzień - 1 bot A to wszystko bez rękawicy na drop i jak tu nie bocić. :]

Opublikowano

To co wychodzi że tylko mi działa? Jak ja nawet nie wiem czy zalogowany na stronie jestem :)

Co ten post ma do tematu? Bo jakoś nie ogarniam... o.O

fea.gif

Opublikowano

Nie ważne co robisz ważne, że wgl włączasz m2bob...

Tyle samo co ten :)

RoyalMT2

Opublikowano

Ja używam pelerynek normalnie i jakoś jeszcze bana za "pelerynki" nie wyłapałem a zrobiłem już sześć postaci na 30 lvlu.

Według mnie funkcje z expbota jak i cały expbot jest w miare bezpieczny do używania (jeśli używa się z głową)

17029.gif

Opublikowano

Właśnie mi o to chodzi, bo chciałbym sobie czasem lurnac resp zamiast latać niepotrzebnie, oczywiscie jak nikogo w poblizu nie ma.

Tylko właśnie nie wiem czy hs to wykryje i czy też będzie logać co 3-5 min.

RoyalMT2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...