Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seafight betabot

klamen*krt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam betabot v 2.0 i na mini mapce stoi w miejscu a czasami po 30minutach wyskakuje błąd i wyłącza sie program a czasami po 2h co mam z tym zrobić??? Próbowałem konto puścić na dot web crusher seafight 2.5 ale mam konto powiązane z wp i mi nie działa nawet jak wezmę w hosty: seafight.wp.pl to mi się program wyłącza jest jakieś obejscie zeby mi normalnie działał >???Albo jest jakiś inny program bardzo proszę o jaką odpowiedz :D

Opublikowano

Witam.BetaBot ma taką wadę, że na mini mapie(map setings) i na dużej nie widać, że się porusza ale tak naprawdę to pływa.

Co do błędu nie jestem pewien.Być może trzeba od nowa wypakować bota, zainstalować jeszcze raz .Net Framework lub załatwić sobie inne konto.Pozdrawiam

1375884335-U390809.png

Blue Member

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak jak powyżej ;) Także mam BetaBota i też tak mam (ten problem) a to nie problem :D Wszystko działa Może na mini mapce nic się nie rusza ale mi nalicza wszystko ;D

Pozdrawiam! :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi natomiast sam bot nie chce się włączyć, próbuję zalogować się w bocie, i wywala błąd, następnie wyłącza bota, wie ktoś co może pomóc? Oczywiście mam najnowszego .Net Framework...

Opublikowano

a ja mam taki problem że wczoraj normalnie chodził bot przez 4 godziny i nazbierał 500+ błyskotek a dzisiaj jak zostawię bota i idę coś robić, to jak przyjdę to już go nie ma :( Po prostu sam się wyłącza ;(

Opublikowano

Poczytaj ten temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/705822-tut-betabot-najczesciej-zdawane-pytania/

Może zainstaluj od nowa NET Framework 4.0

Musiałbyś napisać czy w logbooku wyświetla się błąd.

1375884335-U390809.png

Blue Member

Opublikowano

Poczytaj ten temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/705822-tut-betabot-najczesciej-zdawane-pytania/

Może zainstaluj od nowa NET Framework 4.0

Musiałbyś napisać czy w logbooku wyświetla się błąd.

nie wyświetla się żaden błąd a reinstalowanie Net Framework 4.0 i wypakowanie na nowo Bota nie pomogło ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...