Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Google Chrome i Mozilla

vRs.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem że to nie dział na takie pytania, a innych nie mogę znaleźć które odpowiadałyby mi mojemu problemowi :/

Piszę tutaj dlatego, bo wiem, że tutaj są porządni ludzie i zawsze komuś pomogą. Wiec zanim zgłosicie to jako spam lub wyrzucicie to na śmientik, to prosze pomożcie mi : (

Otóż gdy oglądam filmy w HD na Google Chrome strasznie się zacinają, opóźniają obraz i dzwięk i przy tym też zaobserwowałem że ten interfejs pod filmikiem "rusza się" czy drga : / A gdy oglądał na Mozilli jest wszystko ok.

Bardzo się przyzwyczaiłem do Google Chrome i nie chce ten przeglądarki tak po prostu odstawić od siebie. Pomóżcie mi prosze.

I przepraszam że tutaj piszę, ale nie moge znaleźć innego działu : /

@edit

Dodam jeszcze że to dzieje mi się od wczoraj. Przez jakieś około 3 lata odkąd mam Google Chrome nigdy tak nie miałem, od wczoraj dopiero się zaczęło.

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

Jak pousuwam to editne

Dodam tylko że używałem już CCleaner'a, Ashampo i robiłem już skana Windowsa.

@edit

Nic się nie zmieniło : /

@edit 2

Znalazłem rozwiązanie!!!

W tym filmiku jest pokazane krok po kroku jak naprawić wtyczkę "Shockwave Flash" !! zrobiłem to co pokazał w 2 minuty i mi działa :) można zamknąć a jak ktoś ma taki sam problem to wejdźcie.

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...