Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Mod pod serwer minecraft'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Kiedyś udało mi się stworzyć na pozór prostego moda, ale jak wiadomo, nie obyło się bezproblemowo.

Teraz kiedy mod działa, znaczy zapisane bloki i itemy występują, chciałbym napisać wersję serwerową tego moda. Tutoriali szukałem długo, jednak nie udało mi się żadnego znaleźć. Oczywiście jeżeli ktoś zna takowy prosiłbym o linka.

W przeciwnym razie czy ktoś mógłby mi "łopatologicznie", jak dla kogoś kto, nie tyle, że się zna, to za dużo, ale dla kogoś, kto nie świeci brakiem znajomości javy.

Oczywiście nie spodziewam się, że wyjdzie mi to za pierwszym razem dlatego proszę o przykładowy kod moda pod serwer.

I proszę, aby nie informować mnie, że to to samo, tylko pracować na zdekompilowanym serwerze i pliki serwera skompilować. Zależy mi na KODZIE w javie.

Z góry dziękuję, a za każdą próbę pomocy oczywiście lajk (szkoda, że może być tylko jeden :/)

Andret

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...