Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zlitujcie Sie Wreszczie

Fuktak007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co my jakas pomoc techniczna ? Nie wiemy co tam robisz i jak stawiasz wiec mnie to ch... obchodzi ...

Opublikowano

nos poxa le moglbys milej bo sie poplacze powiedz wogule co robiles i jaki masz problem co sie stalo to moze ci pomozemy

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Opublikowano
A co my jakas pomoc techniczna ? Nie wiemy co tam robisz i jak stawiasz wiec mnie to ch... obchodzi ...

Kurwa ty w karzdym temacie jebniesz swoja mądrość wez sieć cicho jak nie wiesz nie pytam sie czy jestes pomoc czy nie chcesz pomoc pomoz nie spierdalaj

Opublikowano
nos poxa le moglbys milej bo sie poplacze powiedz wogule co robiles i jaki masz problem co sie stalo to moze ci pomozemy

A wiec zrobilem serwa all jest ok przez hamachi koledzy moga wchodzic chunjo shinsoo jinoo arena ox odbugowane a jak ja lub kolega chce isc na BO Lub Pustynie i Piekło bugnie postac i niechce juz lognac ;[

Opublikowano

Zmien ip w PortMap na bez koncowki 100.

@up Jezeli pomagasz jak masz czas i chceci ,to chociaz nie spamuj bezsensownie....

jA Nop

Opublikowano

Panie zagłado słowami cytat ,,@ Ecolusik.

Jakbym mail tak kazdemu w kolo non stop pomagac to bym swojego serwa nie rozwijal." Ja cie nie prosilem o pomoc mysle ze na tym forum jest wiel innych bardziej rozumnych od ciebie gosci ktorzy pomoga bez zbednego pierdolenia

Opublikowano

Zmien ip w PortMap na bez koncowki 100.

Jezeli zmienie na swoje hamachi to zaczyna wyskakiwac bład i caly czas tak w dol miga

http://img386.imageshack.us/img386/5067/37266461.jpg

Opublikowano

ZychuP i ty mowisz ,ze ja pisze bezsensowne posty . Wiem czemu tak mowisz bo nieraz pokazalem ,ze blednie radziles. Teraz powyzej znow masz efekt swojej rady z zmiana na IP hamachi -,-'

Opublikowano
ZychuP i ty mowisz ,ze ja pisze bezsensowne posty . Wiem czemu tak mowisz bo nieraz pokazalem ,ze blednie radziles. Teraz powyzej znow masz efekt swojej rady z zmiana na IP hamachi -,-'

on chociaz cos chce pomuc jak masz lepsze rozwiazanie powiec

Opublikowano

Nie raz radzielm blednie- to fakt. Ale jak wchodze w kazdy temat a ty w nim kogos wyzywasz"ze kurwa zle, ze cos huj zle zrobil" itd.. to szlak moze trafic.

http://c.wrzuta.pl/wi14024/02c1bd6b0027f0754ad1ccb3/0/screenll.jpg

- dowod

Napisalem tak,zeby pokombinowal,zmienil ip z koncowka .100,a jak nie dziala, to moze chociaz by na cos wpadl.

http://c.wrzuta.pl/wi15793/1c9981bd000f25e74ac7175b/0/kinfiguracja.jpg

To screen jak ja mialem skonfigurowane

jA Nop

Opublikowano

Zychu chodzi o to ze mi serwer ładnie chodzi koledzy juz grali tylko ze kto wyszedł włeśnie na te mapy które maja port 13061 To wywala all co w nia wejda wiec niewiem narawde co to moze byc jak jest chunjo to ladnie tam widac ze port map pracuje a jak na bo to sie tam nic nie pojawia Zbejrzcie

http://img169.imageshack.us/img169/9498/problemp.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...