Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]PROSZĘ O POMOC !

ReQuuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zamówiłem w poniedziałek server cod4 (1.0) na shooters.pl, którego już dostałem. Więc problem polega na tym, że jak w panelu naciskam ''Start Servera'' Odlicza mi 5 sekund i server nadal jest offline. Proszę o pomoc. Szukałem wszędzie i nie moge znaleźć rozwiązania.

Opublikowano

Witam. Zamówiłem w poniedziałek server cod4 (1.0) na shooters.pl, którego już dostałem. Więc problem polega na tym, że jak w panelu naciskam ''Start Servera'' Odlicza mi 5 sekund i server nadal jest offline. Proszę o pomoc. Szukałem wszędzie i nie moge znaleźć rozwiązania.

Dlaczego piszesz to tutaj? Napisz do administratora, moderatora serwisu.

Opublikowano

Dlaczego piszesz to tutaj? Napisz do administratora, moderatora serwisu.

Wczoraj już dostałem server, i nie mogłem go odpalić. Napisałem od razu do Administratora Hostingu, i do teraz nie dostałem odp. Więc wolę się poradzić kogoś z ''was''.... Może w panelu trzeba poustawiać ?? Bo tylko jak server się znalazł w panelu, to aby klikałem Start servera, a nic nie ustawiałem...

Opublikowano

Wczoraj już dostałem server, i nie mogłem go odpalić. Napisałem od razu do Administratora Hostingu, i do teraz nie dostałem odp. Więc wolę się poradzić kogoś z ''was''.... Może w panelu trzeba poustawiać ?? Bo tylko jak server się znalazł w panelu, to aby klikałem Start servera, a nic nie ustawiałem...

Pamiętaj, że nie jesteś tam sam Oni muszą odpowiedzieć jeszcze xxx osobom. Co chcesz mieć na tym serwerze? Pobaw się ustawieniami, ustaw nazwe serwera, zmień hasło do rcon'a, zmień podstawowe rzeczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...