Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Dekompilator.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Wiele osób prosi o dekompilator do autoit, a więc ja wam go... pokażę (?)

Wyjaśnijmy coś sobie:

- Umieszczenie tu dekompilatora nie było by zgodne z regulaminem forum więc go tu nie umieszczę

- Musicie mieć odpowiednio zaawansowanie podstawową wiedzę aby to zrobić

Do dzieła.

1. Poczytajcie o tym jak działa kompilator

2. Odwróćcie jego działanie

Jeśli wam się to uda to możecie dekompilować skrypty.

Jeśli nie to proszę was nie spamujcie dalej o dekompilator lub szukajcie go w innych miejscach.

Czołem.

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

ależ ty bystry, każdy kto miałby zamiar zrobić dekompilator nie musiał by nawet się zastanawiać nad tym co tu wypisujesz.

Opublikowano

ależ ty bystry, każdy kto miałby zamiar zrobić dekompilator nie musiał by nawet się zastanawiać nad tym co tu wypisujesz.

Jeśli chce go gotowego to przynajmniej na tym forum legalnie tego nie dostanie.

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Hm, ciekawa opcja. Ja najpierw musiałbym się nauczyć języka programowania, AutoIT, Java, C++ itp. żeby to ogarnać wszystko.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Chcesz zabezpieczyć się przed dekompilacją?

Stwórz własny kompilator.. Heniut zajmij się tym, skoro tak zajebiście ogarniasz ;)

Cały myk z dekompilacją polega na tym, ze programik w AutoIT to SKRYPT, i można do wydobyć z powrotem z exe'ka ;)

Opublikowano

Badziew mi moj antuwirus wykrył TROJANA!

Omajgasz, ale Ty masz ciekawe życie.

80% cheatów i botów na MPC jest postrzegane przez antywirusy jako wirus.

A co Ty chciałeś z dekompilatorem?

Opublikowano

Jeśli chce go gotowego to przynajmniej na tym forum legalnie tego nie dostanie.

Chyba przynajmiem w tym dziale. Dekompilator można z powodzeniem opublikować chociażby w dziale dobre programy czy reverse engineering.

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

Och, aleś ty sprytny. Administracja jest w trakcie rewitalizacji działu, stworzenia spójnego regulaminu i obsadzenia kidów/modów; moje gratulacje panie Grisham, znalazł pan rewelacyjny eksploit w systemie.

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

Nie mogę się doczekać.

"Regulamin główny

1. Absolutny zakaz publikacji dekompilatorów do języka autoit pod groźbą otrzymania ostrzeżenie lub całkowitego zablokowania konta"

To będzie zabawne. Pogratuluje wam jak to przeforsujecie.

Dodatkowo wiele nowych użytkowników będzie miało gratisowy facepalm przy zapoznawaniu się z regulaminem.

A co do tego Twojego chwalenie mojego sprytu, to bardzo mi miło :) Po prostu chciałem zwrócić uwagę że user HeniutX_PL pomylił się. Nie miał racji. Sprostowałem tą dezinformację.

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...