Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sfragowani [Survival] [30slotow] [z mapa TREKKTA][Wojny Gildii]

kamil255

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam: stary orebustyficator - lagi na necie do 6mb/s, źle skonfigurowany anty cheat, skopiowana gotowa mapka, która nie pasuje pod tego typu survival do tego samo jej wczytywanie zmniejsza fps, sklep na surv - porażka do tego zbyt dużo budynków jak na surv z frakcjami.

OCENA 2/10

Opublikowano

Nie polecam: stary orebustyficator - lagi na necie do 6mb/s, źle skonfigurowany anty cheat, skopiowana gotowa mapka, która nie pasuje pod tego typu survival do tego samo jej wczytywanie zmniejsza fps, sklep na surv - porażka do tego zbyt dużo budynków jak na surv z frakcjami.

OCENA 2/10

Coprawda ja lagów nie mam. Mapa nie skopiowana, tylko robiona od podstaw. Wcześniej nie upowszechniałem serwera, bo grałem tylko ze znajomymi. Mapka to dzieło moje i moich znajomych :) Fakt mapka troche waży, wielkie dzieło. Planujemy dziś zacząć projekt nowej mapy, pod survival. Zapraszam chętnych do pomocy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...