Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 979 [RP]

Kronogs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 979 [RP]

Zależy mi na: ...Dobrej Zabawie...

Kogo bardziej polecacie (z tych 3 champów): Irelia , Darius , Zyra

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Ogólnie darius ma dobry dmg, jest wytrzymały, op ulti, posiada coś w stylu ignite, jest jednym z silniejszych solo toperów, można też próbować nim jungle, więc ci go polecę.

Opublikowano

Primo: żaden champion nie jest wart 975 RP ;)

Secundo: Odradzam Dariusa. Owszem jest teraz OP. Ale jest relatywnie nowym czempionem i czeka go jeszcze długa droga przez nerfy ;)

To samo dotyczy Zyry.

Z trzech zaproponowanych championów wybrał bym Irelię:

• jest obecnie darmowa - mozesz przetestować jak Ci się nią gra
  • moim zdaniem na solo top jest lepsza od Dariusa
  • jest champem za 4800IP - kup ją za IP to przecież ze 30 parę gier - do ogarnięcia w kilka dni.

Opublikowano

Postać za 979rp ? Boże, czy ty to widzisz.... Przecież żadna nie jest tego farta, ja wole poczekać na przecene i dopiero kupić postać za rp albo skina do swojej posiadanej postaci , ew. uzbierać w tradycyjny sposób ;) Pozdr.

Opublikowano

Jak dla mnie nie opłaca się kupować postaci za RP . jeśli już masz i chcesz wydać te RP to ja radziłbym Ci kupić jakiegoś skina do postaci, którym grasz. Jak dla mnie to najlepsze rozwiązanie na RP . A skoro mowa o postaci to z tej trójki poleciłbym Ci Irelię. Sam nią gram i wymiata na Topie . Jest świetna i tyle mogę powiedzieć :) Darius i Zyra to nowe postaci, są OP ale i tak będą je pewnie nerfić :)

Opublikowano

Postać za 979rp ? Boże, czy ty to widzisz.... Przecież żadna nie jest tego farta, ja wole poczekać na przecene i dopiero kupić postać za rp albo skina do swojej posiadanej postaci , ew. uzbierać w tradycyjny sposób ;) Pozdr.

ehh . . . napisałem " Jaką Kupić " a nie doradzić " Za co " czy " Się nie opłaca " --> Spamer <--

PS: To że ty nie masz (Nie wiem nie wnikam) Pieniędzy to nie moja sprawa ale ja mam swoje pieniądze więc mogę robić z nimi co chcę.

Proszę nie wypowiadaj się w moich tematach.

Jak dla mnie nie opłaca się kupować postaci za RP . jeśli już masz i chcesz wydać te RP to ja radziłbym Ci kupić jakiegoś skina do postaci, którym grasz. Jak dla mnie to najlepsze rozwiązanie na RP . A skoro mowa o postaci to z tej trójki poleciłbym Ci Irelię. Sam nią gram i wymiata na Topie . Jest świetna i tyle mogę powiedzieć :) Darius i Zyra to nowe postaci, są OP ale i tak będą je pewnie nerfić :)

To samo ..

Będę chciał to wydam nawet na 10k RP i nikt tutaj nie ma nic do gadania .

// Do tematu.

Kupiłem Riven.

Close.

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Darius - op ulti i całkiem niezły sustain i haras

wtf, darius ma sustain?

btw. polecam irelkę, nie kradnie wszystkich killi jak darius, robi więcej w tfach, po 9 lvl op na topie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...