Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy istnieje hack na odbanowanie ?

Powerek282

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz zawsze spróbować napisać do supportu i się dowiedzieć za co bana masz.

Albo daj nam nick swój i sprawdzimy ;)

Opublikowano

Weźcie to w końcu zamknijcie..

Po co mamy to zamykać?Autor jeszcze się nie wypowiedział,a może ma jeszcze jakieś pytanie?

Apropo tematu.Jedynym sposobem jest napisanie do nexona,ale to masz 0,00000000000000000000000000000000000000000000000000000000001% szans na odbanowanie konta ( mi nie odbanowali MAJ5 z Platinum grade )

boyka.jpg

Opublikowano

Sm0k69 nie martw sie masz bana tylko do 31.12.9999r , poczekaj a pozniej sobie znowu pograsz :D

Sprawdź sobie na Erbaz'ie powód bana.To dopiero żenada xDD.

I poczytaj sobie w temacie ,,wyceny kont'' co miałem na tym koncie^^

boyka.jpg

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

OMG jak mnie dobijaja tacy goscie-hakuje,oszukuje taki i jeszcze ma zale ze dostal bana i szuka sposobow na odbanowanie zeby ZNOWU KANTOWAC( i wkurw...ć normalnych graczy)

Jak probujesz srac w spodniach to sie niedziw ze sobie zabrudzisz majtki i swoim smrodem dodatkowo utrudniasz zycie normalnym ludziom-moze tobie to sprawia frajde ale pomysl baranie o innych graczach.

Ta odpowiedz nie tyczy sie tylko tego posta ale wielu innych chodzby ostatnio ze dostal gosc bana a zarzekal sie ze byl czysty i niehaksił-a gdy na jego prosbe inni forumowicze go sprawdzili po nicku na forum nexonowym to nagle mu sie w trociniaku oswiecilo ze rzeczywiscie haksil ALE TYLKO TROCHE-normalnie żenada.

ps.niepiszcie mi ze to jest forum o hakach bo moze i jest ale siedzi tu tez wiekszosc normalnych uczciwych graczy-po prostu gardze cziterami w grze tak samo jak w realnym zyciu gardze zlodziejami ,oszustami itp

Dzieki za uwage

Opublikowano

OMG jak mnie dobijaja tacy goscie-hakuje,oszukuje taki i jeszcze ma zale ze dostal bana i szuka sposobow na odbanowanie zeby ZNOWU KANTOWAC( i wkurw...ć normalnych graczy)

Jak probujesz srac w spodniach to sie niedziw ze sobie zabrodzisz majtki i swoim smrodem dodatkowo utrudniasz zycie normalnym ludziom-moze tobie to sprawia frajde ale pomysl baranie o innych graczach.

Ta odpowiedz nie tyczy sie tylko tego posta ale wielu innych chodzby ostatnio ze dostal gosc bana a zazekal sie ze byl czysty i niehaksil-a gdy na jego prosbe inni forumowicze go sprawdzili po nicku na forum nexonowym to nagle mu sie w trociniaku oswiecilo ze zeczywiscie haksil ALE TYLKO TROCHE-normalnie żenada.

żenadą jest twój post, ponieważ najpierw zapoznaj się z tematyką forum, a dopiero potem zamieszczaj tu posty..

btw

jeśli widzisz post że temat został odkopany, to nie komentujesz i tyle (tak wiem, robię to samo, ale mnie coś trafi zaraz)

//EDIT

akurat fail bo nie cheatuje :D

- graj na np platinium to nie bd tak często cheatów

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

żenadą jest twój post, ponieważ najpierw zapoznaj się z tematyką forum, a dopiero potem zamieszczaj tu posty..

btw

jeśli widzisz post że temat został odkopany, to nie komentujesz i tyle (tak wiem, robię to samo, ale mnie coś trafi zaraz)

To ja ci kur...a odpowiem krotko-czemu mnie kur..a okradasz-tak okradasz bo kradniesz moj realny czas jaki ja poświecam na swojec hobby a ty swoimi czitami brutalnie wchodzisz w moj świat-jesli tak lubisz czitowac to uwów sie z co niektorymi tu osobami,stwórzcie sobie wlasny room i tam sie napie....jcie nawzajem nozami na odleglosc itp i wtedy ja ci nic napewno nie bede tu sapać-ale z mego roomu WYP......LAC

soory ze tak ostro ale szlak czlowieka strzela jak dzis na pięć gier z trzech musialem wychodzic bo czit sie wwalil i zmarnowal mi 1.5 h mego czasu poswieconego na teę gre.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...